Ponturi pentru pariori: Săptămâna derby-urilor

Articolul a fost vizualizat de 1,790 ori

La finalul acestei săptămâni vor avea loc câteva dueluri extrem de interesante. Echipe între care există o rivaliate mare se vor confrunta şi aceste meciuri se anunţă foarte spectaculoase. Trei dintre aceastea se vor disputa în Liga 1.

Meci deschis oricărui rezultat

Sâmbătă, Rapid va primi vizita celor de la Dinamo. Cele două echipe nu traversează rapid-dinamoo perioadă fastă, dar rivalitatea dintre ele a rămas la cote înalte. Rapid este echipa mai slabă în acest moment. După opt etape se clasează pe locul 12 şi retrogradarea le dă fiori rapidiştilor. Dinamo se află momentan pe poziţia a patra şi are şanse mici de a prinde un loc pe podium. Oaspeţii sunt într-o formă mai bună în acest moment, dar Rapidul are avantajul terenului propriu. Cred că niciuna dintre echipe nu va risca prea mult. Ambele vor fi prudente şi vor aştepta greşeala adversarului. Dinamo nu a excelat în deplasare. În patru etape a reuşit o victorie şi două remize. Rapid îşi va vinde scump pielea şi cred că un rezultat de egalitate este foarte probabil în această confruntare. Pariez 5 unităţi pe o remiză în această partidă. Cota de 3,30 ne va aduce 11,5 unităţi profit.

CFR, favorită în derby-ul Clujului

Luni seara va avea loc confruntarea dintre CFR şi Universitatea Cluj. Rivalitatea dintre cele două cluburi este bine cunoscută. Am avut parte de meciuri foarte tensionate între cele două cluburi clujene şi cred că lucrurile vor sta la fel şi de data aceasta. Universitatea are un antrenor nou şi un început ezitant de campionat. În primele opt etape a înregistrat două victorii, două egaluri şi patru înfrângeri. Cred că, anul acesta, obiectivul Universităţii ar trebui să fie rămânerea în prima ligă. CFR Vine după o serie de cinci victorii şi traversează o perioadă excelentă. Se clasează pe a doua treaptă a podiumului, la două puncte în spatele Stelei. Probabil, cei de la CFR au planuri mari în acest sezon şi intenţionează se atace titlul de campioană. În această confruntare are mai multe avantaje. Terenul propriu, valoarea lotului şi forma sunt atuurile echipei din Gruia. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Steaua

Cel mai interesant meci al acstei etape va avea loc duminică, între Steaua şi Astra. „Roş-albaştrii” primesc vizita giurgiuvenilor din postura de lideri ai Ligii 1. Steaua a demonstrat etapa trecută, împotriva celor de la Petrolul, că este principala candidată la cucerirea titluilui de campioană. Echipa antrenată de Costel Gâlcă a obţinut rezultate bune în campionat şi a debutat cu o victorie categorică în grupele Europa League. Astra se află pe poziţia a treia în campionat, la trei puncte în spatele Stelei.
Echipa din Giurgiu s-a calificat în premieră în grupele unei competiţii europene. Prima partidă în această fază a Europa League a fost un duş rece pentru giurgiuveni.
Au pierdut ruşinos cu scorul de 1-5 în faţa celor de la Dinamo Zagreb. Cred că Astra este încă o echipă mică şi mai are mult de muncit pentru a obţine performanţe notabile în Europa. Echipa antrenată de Isăilă pleacă cu şansa a doua în confruntarea cu Steaua. Lotul Stelei este mai valoros şi mai experimentat decât cel al Astrei. Campioana este foarte puternică în ofensivă şi are jucători care pot face în orice moment diferenţa.
Cred că oaspeţii vor încasa minim două goluri în acest meci. Probabil Steaua se va impune şi o bună parte din speranţele Astrei la titlu se vor risipi dată cu acest meci.
Oaspeţilor le va fi foarte greu să recupereze un handicap de şase puncte în faţa Stelei. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,95 ne va aduce 9,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz