Ponturi pentru pariori: Al doilea pas spre Euro 2016

Articolul a fost vizualizat de 1,328 ori

La finalul acestei săptămâni se va disputa a doua etapă a preliminariilor Campionatului European din 2016. Calificarea la această ediţie este mai uşor de obţinut, deoarece din fiecare grupă se califică direct două echipe. Lupta pentru primele două poziţii va fi spectaculoasă în majoritatea grupelor şi vom avea parte de multe meciuri interesante.

Speranţe mari pentru România

Selecţionata României evoluează în Grupa F de calificare la Campionatul European şi are de înfruntat adversari pariuriaccesibili. Printre aceştia se numără Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe. „Tricolorii” au început perfect acestă campanie de calificare, cu o victorie pe terenul echipei care era favorită la clasarea pe primul loc, Grecia. Ungaria, una dintre echipele care luptă pentru calificare, a pierdut suprinzător în prima etapă. A fost învinsă pe teren propriu de către Irlanda de Nord şi a pierdut trei puncte foarte importante. Sâmbătă, România o va înfrunta pe Ungaria pe Arena Naţională. Selecţionata noastră are un avans de trei puncte faţă de unguri şi poate aborda cu mai multă linişte acest meci. Oaspeţii au nevoie mare de un rezultat pozitiv. O înfrângere le-ar micşora semnificativ şansele de calificare la turneul final. România are şansa de a se distanţa decisiv de una dintre contracandidate, după doar două etape. Echipa noastră poate profita de situaţia favorabilă creată de rezultatele jocurilor din prima etapă. „Tricolorii” au jucat şi în preliminariile Campionatului Mondial cu Ungaria şi pe teren propriu s-au impus categoric, cu scorul de 3-0. A trecut puţin timp de atunci şi cred că nu s-au schimbat multe lucruri. Piţurcă are la dispoziţie un lot mai valoros şi are şanse mari de a se impune din nou în faţa maghiarilor. Şi susţinerea publicului va conta mult în această partidă. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Spania

Spania a dezamagit la ultimul turneu final, fiind eliminată chiar din faza grupelor. Va avea şansa să se revanşeze în faţa fanilor la Campionatul European din 2016. Pentru a ajunge acolo, trebuie să se califice dintr-o grupă din care mai fac parte Slovacia, Belarus, Ucraina, Macedonia şi Luxemburg. A început aceste preliminarii cu o victorie la scor în faţa Macedoniei. Acum va juca în deplasare contra Slovaciei, echipă care a câştigat în Ucraina etapa trecută. Ambele echipe au trei puncte şi câştigătoarea acestui meci va urca pe prima poziţie în grupă. Cred că Spania va câştiga această confruntare. Are în lot jucători foarte valoroşi şi experimentaţi, precum Ramos, Fabregas, Silva, Koke şi Pedro. Aceştia nu ar trebui să aibă mari probleme într-o confruntare cu o echipă de talia Slovaciei. Joacă la echipe de top, în cele mai puternice campionate ale lumii şi au evoluat în partide mult mai grele decât aceasta. Cele mai sonore nume din lotul gazdelor sunt Skrtel şi Hamsik. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de patru ori. De trei ori a câştigat Spania şi o dată partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. Cred că oaspeţii vor câştiga cele trei puncte puse în joc şi pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Sarcină grea pentru Croaţia

Grupa H de calificare la Campionatul European pare foarte echilibrată la prima vedere. Pentru primele două poziţii se luptă Italia, Croaţia, Norvegia şi Bulgaria. Favorite la calificare sunt Italia şi Croaţia, dar acestea nu au o sarcină uşoară. Croaţia vine după o participare, nu tocmai reuşită, la Campionatul Mondial. A reuşit să câştige doar trei puncte la turneul final din Brazilia şi a fost eliminată în faza grupelor. Croaţia nu a arătat rău în Brazilia, dar a avut de înfruntat adversari foarte puternici şi în confruntarea cu Brazilia a fost dezavantajată clar de arbitru. Acest lucru nu mai contează acum. La finalul acestei săptămâni, Croaţia va juca în Bulgaria. Ambele echipe au câte trei puncte după prima etapă şi, probabil, vor juca la victorie acest meci. Oaspeţii sunt echipa mai valoroasă şi mai experimentată, în vreme ce gazdele au avantajul terenului propriu. Cred că va fi un meci foarte echilibrat. Ambele echipe vor juca prudent şi vor aştepta greşeala adversarului. Croaţia poate crea o presiune mai mare asupra defensivei adverse. Are jucători de atac precum Mandzukic, Eduardo, Rakitic şi Modric. Aceştia pot face în orice moment diferenţa şi cred că oaspeţii vor reuşi să se impună. Cota de 2,25 pentru „2” solist este foarte bună şi pariez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Acest meci ne poate aduce 10 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz