Ponturi pentru pariori: Revin competiţiile interne

Articolul a fost vizualizat de 1,275 ori

După întreruperea cauzată de meciurile echipelor naţionale, competiţiile interne revin în prim plan. Printre acestea se numără şi Liga 1. La finalul acestei săptămâni sunt programate câteva confruntări foarte interesante. Capul de afiş al acestei etape este meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo.

Meci de trei puncte pentru CFR

CFR Cluj a început bine acest sezon şi, după zece etape, se află pe poziţia a doua în clasament, la trei puncte în urma 1.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ 3-2,LIGA 1 (25.08.2012)616Stelei. Miriuţă a reuşit să formeze o echipă puternică, în special pe teren propriu. CFR a jucat acasă cinci partide şi a câştigat patru dintre acestea. A înscris de 13 ori şi a primit doar trei goluri. Dinamo n-a impresionat în acest sezon. „Câinii roşii” se clasează pe locul cinci, având cinci victorii, patru remize şi o înfrângere. Echipa antrenată de Stoican nu arată prea bine în deplasare. CFR Cluj trebuie să câştige pentru a rămâne aproape de Steaua şi cred că va reuşi să obţină cele trei puncte. Meciul va fi echilibrat, dar clujenii au avantajul terenului propriu şi un antrenor mai bun. Principalul pericol pentru Dinamo este Tade. Francezul a jucat nouă meciuri în acest sezon şi a marcat nouă goluri. Pariez 6 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,95 ne va aduce 5,7 unităţi profit.

Partidă echilibrată la Târgu Jiu

Sâmbătă, la Târgu Jiu, va avea loc confruntarea dintre Pandurii şi Târgu Mureş. Gazdele nu se ridică la nivelul la care au fost sezonul trecut. Au început ezitant acest campionat şi au doar zece puncte după zece meciuri. În momentul de faţă ocupă loc retrogradabil şi au mare nevoie de puncte. Oaspeţii, deşi sunt nou promovaţi, sunt revelaţia acestui sezon. Au reuşit să agonisească 18 puncte şi ocupă poziţia a şasea în clasament. Pe banca tehnică a oaspeţilor se află Cristi Pustai, fostul antrenor al Pandurilor. Acesta a reuşit performanţe notabile la Târgu Jiu, calificând în premieră echipa în grupele unei competiţii europene. Acum are şansa de a face acelaşi lucru şi la Târgu Mureş. Are în lot jucători valoroşi şi experimentaţi. Pe poziţia a treia, ultima care permite participarea în Europa League, se află Petrolul Ploieşti. Târgu Mureş are contracandidate puternice la locurile de cupă europeană, dar are şansa ei. În meciul de la Târgu Jiu are câteva atuuri. Pustai îşi cunoaşte foarte bine adversarii şi probabil va încerca să speculeze punctele lor slabe.
Cred că oaspeţii au moral mai bun deoarece traversează o perioadă mai bună. Pandurii au avantajul terenului propriu şi al omogenităţii. Majoritatea jucătorilor antrenaţi de Grigoraş joacă de mult timp împreună şi acest lucru poate conta mult în acest meci. Cred că cel mai probabil rezultat este o remiză. Pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 3,20 ne va aduce 15,4 unităţi profit.

Juventus,favorită clară

Juventus Torino a dominat fotbalul italian în ultimii ani. Deşi a fost retrogradată în liga secundă, în urma unor fapte de corupţie, Juventus a reuşit să revină şi să strălucească din nou. Sezonul acesta pare din nou principala favorită la câştigarea titlului de campioană în Serie A. A câştigat primele şase partide şi se claseză pe primul loc, la trei puncte în faţa Romei. La finalul acestei săptămâni va juca în deplasare, pe terenul celor de la Sassuolo. Gazdele au început foarte prost acest sezon. Au doar trei puncte după şase meciuri şi ocupă ultima poziţie în clasament. Sassuolo pare condamnată la retrogradare în acest sezon. În confruntarea cu Juventus, nu cred că poate obţine vreun punct. Între cele două echipe există o diferenţă foarte mare de valoare şi experienţă. Oaspeţii au jucători fantastici, care pot face diferenţa în orice moment. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz