Elena Vremi, o nouă speranţă a sportului hunedorean

Articolul a fost vizualizat de 2,089 ori

Pe 25 octombrie, în comuna hunedoreană Baru, s-a desfăşurat o competiţie de karate la care au participat patru cluburi şi peste 100 de sportivi cu vârste cuprinse între cinci şi 15 ani. 

Karateka hunedoreniPrintre acestea s-a numărat şi Champions Club Karate Hunedoara, care a fost reprezentat de Elena Vremi, Alexandra Candea, Csilo Noemi Suto, Andreea Frăteanu şi Amanda Verne. Aceştia au cucerit şase medalii. S-a remarcat Elena Vremi. Sportiva de 12 ani, elevă la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara, a obţinut de curând centura galbenă şi a evoluat la o categorie de centuri superioare, vârsta 12-13 ani. A câştigat medalia de argint şi clubul îşi pune mari speranţe în ea. Sensei Andreea P. o descrie ca fiind o fată serioasă şi foarte muncitoare şi crede că va câştiga un loc pe podium la fiecare competiţie.

Mihai MartinescUrmătoarea competiţie la care Champions Club Karate va fi reprezentată este Campionatul European IKU (International Karate Union), memebra a U.W.K. (United World Karate). Competiţia la avea loc la Londra, în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie, şi vor participa sportivi din peste 30 de federaţii. Hunedoara este reprezentată de Mihai Martinesc, sportiv care, deşi are doar nouă ani, a obţinut peste 100 de medalii şi este campion mondial. Acesta îşi propune să reprezinte din nou cu cinste România şi Hunedoara la cel mai înalt nivel.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz