Fotbal – liga a III-a, seria IV: Echipa lui 0 – 2

Articolul a fost vizualizat de 1,568 ori

Dacă cei care joacă la pariuri sportive şi-ar alege drept ţintă gruparea de pe Cerna, cu siguranţă ei şi-ar trece în cont sume importane, jucând rezultatul exact. Acel 0-2 care a devenit un lait motiv în ultimele patru etape. De la 0 eşecuri după primele şase runde, când înregistraseră trei victorii şi tot atâtea meciuri, hunedorenii au clacat lamentabil în partea a doua a turului, dovedind că sunt foarte departe de ceea ce îşi doresc suporterii ”alb-albaştrilor”. O perioadă extrem de neagră, care tinde să se prelungească nefiresc. Noroc că a mai rămas doar o etapă din prima parte a campionatului.

Acelaşi scenariu, acelaşi deznodământ

fotbal fc hunedoaraÎn prima repriză, elevii lui Titi Alexoi, care are la rândul lui o vină însemnată pentru acest parcurs din ultimele etape, au fost de nerecunoscut. Jocul a curs aproape într-un singur sens, bănăţenii fiind mult mai incisivi la poarta adversă. Bine aşezaţi în teren şi mult mai motivaţi, oaspeţii au avut nu mai puţin de patru oportunităţi la poarta lui Coman în primele 30 de minute. Pe rând, Mihuţa, Sorescu, Beloescu şi Fuchs l-au pus la grea încercare pe tânărul goalkeeper, care a trebuit să se recunoască învins pentru prima dată în minutul 38. Horvath a greşit nepermis în preajma careului mare, după care a făcut un henţ extrem de clar în suprafaţa de pedeapsă, dându-i posibilitatea lui Fara să transforme cu multă siguranţă penalty-ul acordat de justeţe de centralul Marius Chioran. Singura ocazie a gazdelor, dacă o putem numi aşa, s-a petrecut în minutul 31, când Uibariu a trimis spre colţul lung, obligându-l pe Păduraru să reţină în doi timpi.

Un scenariu puţin modificat a fost în cel de-al doilea mitan, când cei de la Giarmata s-au retras în propria jumătate de teren, încercând să conserve avantajul de pe tabela de marcaj şi să lovească eventual pe contraatac. Pe aceste coordonate, Găceanu (min. 51), care a trecut pe lângă minge la centrarea lui Roiu, şi Geacă, ”cap” în bară la o lovitură liberă executată de la 30 de metri de acelaşi Roiu, au trecut pe lângă egalare. Şi pentru ca să se respecte scenariul ultimelor trei etape, oaspeţii au mai înscris odată în minutul 90. Boltaşu a centrat de pe dreapta, iar Anagor, complet nemarcat, a reluat cu capul în colţul lung. Criza continuă.

About Ion Bădin