Ponturi pentru pariori: Competiţiile interne revin în prim-plan

Articolul a fost vizualizat de 1,781 ori

După spectacolul oferit de meciurile din preliminariile Campionatului European din Franţa, echipele de club revin în prim plan şi ne propun câteva confruntări foarte interesante. Ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Anglia, Germania şi România.

Meci de gală la Londra

Manchester-United-Arsenal-Wayne-RooneySâmbătă, Arsenal va primi vizita celor de la Manchester United. Ambele echipe au avut un început de sezon ezitant şi acest lucru se reflectă în clasament. Gazdele se clasează pe poziţia a şasea şi sunt urmate, la distanţă de doar un punct, de Manchester United. Cele două grupări au în componenţă jucători de super clasă şi cred că vom avea parte de un meci la superlativ. Oaspeţii au avut o campanie de achiziţii fabuloasă şi au adus jucători precum Di Maria, Mata sau Falcao. Cred că echipa antrenată de Van Gaal va creşte de la meci la meci şi forţa ofensivă a acesteia o va ajută să ajungă pe primele locuri în Premier League. La capitolul „ofensivă” stă foarte bine şi echipa antrenată de Wenger. Acesta are la dispoziţie jucători precum Alexis Sanchez, Podolski, Welbeck, Cazorla sau Ozil. Ambii antrenori joacă ofensiv şi mă aştept la un meci spectaculos cu multe goluri. Cred că ambele echipe vor marca şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,62 ne va aduce 6,2 unităţi profit.

Trei puncte esenţiale pentru Dortmund

Borussia Dortmund traversează o perioadă nefastă în Bundesliga. După 11 etape are doar zece puncte şi se clasează pe locul 15. Nimeni nu s-ar fi gândit la un astfel de parcurs la începutul sezonului. În ciuda seriei de rezultate proaste în campionat, Dortmund a demonstrat că este o echipă solidă în Champions League, competiţie în care a câştigat toate meciurile disputate până acum. Etapa trecută, Dortmund a reuşit să câştige împotriva echipei care ocupă ultima treaptă a podiumului, Borussia Monchengladbach. Acum va juca, în deplasare, împotriva unei nou promovate, Paderborn. Echipa antrenată de Klopp are şanse mari de obţine o victorie. Aceasta ar fi foarte importantă pentru Dortmund. Ar fi încă un pas spre ieşirea din criza de rezultate şi i-ar aduce o avansare în clasament. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare şi experienţă. Borussia este una dintre cele mai puternice echipe din Europa şi se poate impune fără probleme în faţa unui adversar precum Paderborn. Deşi stă mai bine în clasament, cred că echipa gazdă va fi victimă sigură în această partidă. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Un nou pas spre titlu

Steaua s-a instalat confortabil pe prima poziţie în clasamentului Ligii I şi, judecând după evoluţia celorlalte echipe, va rămâne pe primul loc până la finalul competiţiei. Exceptând micile accidente, meciurile din campionat par o simplă formalitate pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă. Acesta are la dispoziţie cel mai valoros lot din Liga I, lucru demonstrat de numeroasele convocări la echipele naţionale şi de evoluţia steliştilor la loturile naţionale. Ultimele două confruntări ale României au fost rezolvate de doi jucători ai Stelei, Paul Papp şi Claudiu Keşeru. La finalul acestei săptămâni, Steaua va primi vizita celor de la FC Braşov. Oaspeţii sunt o echipă de jumătatea clasamentului şi în acest moment ocupă poziţia a noua pe prima scenă a fotbalului autohton. Cred că Steaua se va impune fără probleme. Pariez 10 unităţi pe o victorie a gazdelor la cel puţin două goluri diferenţă. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz