Ponturi pentru pariori: Meciuri decisive pentru calificare

Articolul a fost vizualizat de 1,568 ori

Astăzi se dispută a patra etapă a grupelor Europa League. Mai sunt doar două etape până la final şi fiecare punct este extrem de important. Vom avea meciuri cu miză mare, în care se va decide o parte dintre echipele care vor ajunge în faza următoare a competiţiei. România este reprezentată de către Steaua şi Astra. Steliştii au şanse de calificare, în vreme ce Astra joacă doar pentru palmares.

Care pe care

Celtic vs Legia WarsawÎn grupa J, Steaua, Aalborg şi Dinamo Kiev au rămas în cursa pentru primele două poziţii. Ucrainienii ocupă prima poziţie cu nouă puncte, Steaua se clasează pe poziţia secundă cu şapte puncte şi Aalborg se află pe locul trei cu şase puncte. Cel mai interesant meci al grupei în această etapă este confruntarea dintre Aalborg şi Steaua. Meciul se va disputa în Danemarca. Echipa antrenată de Costel Gâlcă are un punct în plus în clasament, dar în ultima etapă va avea un meci mai dificil decât cei de la Aalborg. Cred că ambele echipe îşi doresc victoria. Un egal nu ar ajuta pe nimeni. În partia tur, Steaua s-a impus categoric, cu scorul de 6-0. Acum, cred că lucrurile vor fi diferite. Mă aştept la un meci echilibrat şi foarte disputat. Echipa noastră are avantajul experienţei în competiţiile europene, în vreme ce danezii au avantajul terenului propriu şi se bazează pe suportul fanilor. Oaspeţii au şi un plus de valoare faţă de Aalborg. Gâlcă are în lot jucători care pot face diferenţa. Printre aceştia se numără Sânmărtean, Chipciu, Tănase şi Keşeru. Cred că Steaua va juca inteligent şi va reuşi să obţină cele trei puncte puse în joc. Acestea i-ar asigura prezenţa în primăvara europeană şi i-ar da şanse de a obţine primul loc în grupă.
Pariez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor.  Cota de 2,45 ne va aduce 10,25 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru elveţieni

Elveţienii de la Young Boys se vor deplasa în Slovacia pentru a juca împotriva celor de la Slovan Bratislava. Young Boys ocupă poziţia a treia în grupă şi are un handicap de trei puncte faţă de primele două clasate, Napoli şi Sparta Praga. Cu o victorie în acest meci s-ar apropia de acestea şi calificarea s-ar juca în ultima etapă, pe teren propriu, împotriva cehilor de la Sparta Praga. Elveţienii au doar varianta victoriei în acest meci. În tur, i-au învins cu 5-0 pe slovaci. După acest rezultat, putem să tragem concluzia că Young Boys este o echipă mult mai bună decât Slovan. Probabil va fi şi mult mai motivată. Cred că vom avea parte de un scor mai strâns, dar oaspeţii se vor impune. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic.
Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Legia, echipă de Champions League

Legia Varşovia este o echipă puternică în acest sezon. Dacă nu pierdea la masa verde partida cu Celtic, avea şanse mari să ajungă în grupele Champions League. În grupele Europa League a câştigat toate partidele disputate până acum. Cu 12 puncte după patru etape, este calificată matematic în faza următoare a competiţiei. Astăzi va juca în Belgia, contra celor de la Lokeren. Gazdele au doar patru puncte şi trebuie să recupereze un handicap de trei puncte în faţa celor de la Trabzonspor. Această sarcină este aproape imposibilă pentru belgieni. Ar avea nevoie de o victorie astăzi, dar Legia este o echipă mai valoroasă. Cred că oaspeţii, deşi sunt calificaţi, vor trata cu seriozitate acest meci şi vor reuşi să câştige. O victorie le-ar asigura prima poziţie în grupă şi le-ar îmbunătăţi coeficientul european. Pariez 10 unităţi pe victoria polonezilor de la Legia. Cota de 3,09 ne va aduce 20,9 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz