Ponturi pentru pariori: Ultima şansă

Articolul a fost vizualizat de 1,310 ori

În această seară se va disputa ultima etapă a grupelor Europa League. Atenţia noastră se va îndrepta, în special, asupra confruntărilor din grupa Stelei. Echipa noastră are şanse de calificare, dar depinde de rezultatul meciului dintre Rio Ave şi Aalborg. Un rezultat pozitiv al portughezilor şi o victorie a Stelei ar trimite echipa din Ghencea în primăvara europeană.

Victoria, singura variantă pentru Steaua

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LUDOGORETS RAZGRAD, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (19.08.2014)Steaua va primi astăzi vizita celor de la Dinamo Kiev şi are nevoie de trei puncte pentru a spera la accederea în turul urmtător. Înfrângerea din partida cu Aalborg i-a adus pe stelişti într-o situaţie dificilă. Trebuie să câştige împotriva echipei clasate pe prima poziţie în grupă şi are nevoie de o victorie sau un rezultat de egalitate al celor de la Rio Ave în partida cu Aalborg. Echipa antrenată de Costel Gâlcă a pierdut meciul tur cu Dinamo Kiev, scor 1-3. Ucrainienii au un lot mai valoros decât Steaua, dar echipa noastră are câteva atuuri în această confruntare. Terenul propriu, suportul publicului, parcursul bun pe teren propriu şi miza sunt aşii din mâna Stelei. Dinamo Kiev este deja calificată. Chiar dacă va juca cu prima echipă, cred că lipsa de miză îşi va pune amprenta asupra evoluţiei echipei din Kiev. Determinarea steliştilor poate face diferenţa. „Roş-albaştrii” au câştigat toate partidele disputate pe teren propriu în competiţiile europene, în acest sezon. Ucrainienii au pierdut categoric în Danemarca şi cred că la Bucureşti vor avea aceeaşi soartă. Mă aştept la o abordare curajoasă a Stelei şi la un joc ofensiv. Rusescu, Chipciu, Keşeru sau Sânmărtean pot face diferenţa şi pot aduce trei puncte echipei noastre. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 2,30 ne va aduce 13 unităţi profit.

Meci dificil pentru Aalborg

Deşi au debutat foarte prost în grupele Europa League, danezii de la Aalborg sunt favoriţi la clasarea pe poziţia secundă în grupă şi la calificarea în faza următoare a competiţiei. Danezii vor juca în Portugalia contra celor de la Rio Ave şi trebuie să câştige pentru a fi siguri de calificare. Gazdele au obţinut doar un punct în această grupă, dar în meciurile cu Steaua au demonstrat că sunt o echipă redutabilă, în special pe teren propriu. Au jucători tehnici şi un teren care-i avantajează. Cei de la Aalborg n-au excelat pe teren străin. Au fost învinşi categoric în deplasările de la Kiev şi de la Bucureşti. Parcursul perfect pe teren propriu s-ar putea să nu fie suficient pentru calificare. Dacă Steaua o va învinge pe Dinamo Kiev, Aalborg are nevoie de trei puncte. Cred că danezii vor juca la victorie acest meci. Acest lucru s-ar putea să-i coste. Au o defensivă vulnerabilă şi au primit multe goluri în precedentele deplasări. Rio Ave ar putea specula aceste vulnerabilităţi. Cred că şi gazdele îşi doresc o victorie în faţa propriilor suporteri. În campionat, Rio Ave a obţinut patru victorii şi o remiză în şase partide disputate pe teren propriu. Aalborg a avut un parcurs modest în meciurile din deplasare şi în campionat. A câştigat doar o dată în opt meciuri. Cred că vom avea parte de un meci echilibrat şi gazdele vor învinge sau vor obţine un rezultat de egalitate. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,46 ne va aduce 4,6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz