Ponturi pentru pariori: Săptămâna “granzilor”

Articolul a fost vizualizat de 1,052 ori

Majoritatea competiţiilor interne au intrat în pauza de iarnă şi ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Italia, Anglia şi Germania. Avem şansa de a paria pe echipe de top precum Juventus, Borussia Dortmund sau Manchester United.

Juventus, favorită la Cagliari

Altman-Manchester-UnitedJuventus este lider în Serie A şi are un avans fragil, de doar un punct, în faţa celor de la AS Roma. La finalul acestei săptămâni va juca pe terenul celor de la Cagliari. Gazdele ocupă locul 18 în prima divizie italiană. În 15 etape au acumulat 12 puncte şi vor avea mult de muncit pentru a rămâne în prima ligă. Pe teren propriu nu au nicio victorie. În şapte meciuri au obţinut doar trei remize. Juventus a dominat fotbalul italian în ultimele sezoane şi, probabil, este mai puternică decât toate adversarele întâlnite de Cagliari până acum. Au jucat de opt ori în deplasare şi au reuşit să obţină 17 puncte, marcând de 11 ori şi primind doar două goluri. În ultimele două confruntări directe, torinezii s-au impus la o diferenţă de trei goluri. Cred că partida de săptămâna aceasta va avea un deznodământ similar. Juventus este mult mai valoroasă şi mai experimentată. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Dortmund, dezamăgirea sezonului

Borussia Dortmund a avut un parcurs mult sub aşteptări în acest sezon de Bundesliga. În 15 etape a obţinut doar 14 puncte şi a ajuns pe locul 16, cu doar un punct avans faţă de echipa clasată pe ultimul loc. Săptămâna aceasta va juca pe terenul celor de la Werder Bremen. Gazdele se clasează pe locul 17 şi au tot 14 puncte. Acest meci este foarte important pentru ambele echipe. Lupta pentru evitarea retrogradării se anunţă foarte strânsă sezonul acesta. Pentru Borussia Dortmund retrogradarea în liga a doua este de neconceput. Are un lot foarte valoros şi a obţinut rezultate foarte bune, sezoanele trecute, în Bundesliga şi Champions League. Retrogradarea în liga a doua ar fi o lovitură grea, mai ales din punct de vedere financiar, pentru cei de la Dortmund. Are jucători cu contracte mari şi veniturile i s-ar diminua considerabil. În meciul cu Werder Bremen are nevoie de trei puncte. Acestea i-ar aduce o urcare în clasament şi ar ieşi din zona retrogradării. Cele două echipe s-au confruntat ultima data, pe terenul celor de la Werder, în februarie. Atunci a câştigat Borussia cu scorul de 5-1. Jucători precum Reus, Şahin, Kagawa sau Aubemayang pot face diferenţa într-un astfel de meci. Cred că oaspeţii se vor impune şi pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Manchester revine în prim plan

Manchester United a început ezitant acest sezon, dar acum traversează o perioadă foarte bună. A câştigat ultimele şase meciuri din Premie League şi a ajuns pe poziţia a treia, la opt puncte în spatele liderului Chelsea. La finalul acestei săptămâni, Manchester va avea un meci accesibil, în deplasare, contra celor de la Aston Villa. Echipa gazdă se clasează pe locul 13 şi are 19 puncte după 16 etape. Pe teren propriu a câştigat doar două meciuri. În faţa celor de la Manchester are şanse mici de a obţine un rezultat pozitiv. Echipa antrenată de Van Gaal are toate atuurile pentru a obţine victoria. Are lot mai valoros, experienţă mai mare şi este într-o formă mult mai bună. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz