Ponturi pentru pariori: Anglia, casa fotbalului

Articolul a fost vizualizat de 1,032 ori

Sărbătorile au adus pauza în aproape toate competiţiile fotbalistice. Excepţia de la regulă este Anglia, ţara în care s-a născut fotbalul. Englezii joacă şi de sărbători şi ne oferă un spectacol pe cinste. Vineri se va disputa o nouă etapă din Premier League. Vom avea parte de zece meciuri care ne pot aduce profit.

Meci de trei puncte pentru United

Manchester United v Manchester City - Premier LeagueManchester United primeşte vizita celor de la Newcastle şi are nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de primele două clasate. Echipa antrenată de Van Gaal a avut un început ratat de sezon, dar rezultatele bune din ultima perioadă au adus-o pe poziţia a treia. Pe teren propriu a înregistrat şapte victorii, o remiză şi o înfrângere. Newcastle a jucat nouă meciuri în deplasare şi a obţinut două victorii şi trei egaluri. Gazdele reprezintă una dintre echipele care au şanse să câştige titlul de campioană în acest sezon. Au un lot valoros, un antrenor bun şi pot învinge orice echipă din Premier League. Au toate atuurile pentru a câştiga meciul de vineri şi cred că o vor face. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Liverpool, echipă de “totul sau nimic”

Liverpool a avut un parcurs foarte bun sezonul trecut şi a fost aproape de câştigarea titlului de campioană. Sezonul acesta nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi, după 17 etape, se clasează doar pe locul 10. În deplasare a jucat opt meciuri. A câştigat de trei ori şi a înregistrat cinci înfrângeri. Vineri va juca în deplasare contra celor de la Burnley. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Cei de la Burnley au avantajul terenului propriu, dar acesta nu este suficient pentru a obţine un rezultat bun în această partidă. Cred că Liverpool se va impune în această partidă şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,85 ne va aduce 8,5 unităţi profit.

Luptă strânsă pentru prima poziţie

Chelsea şi Manchester City duc o luptă crâncenă pentru prima poziţie în Premier League. Ambele echipe au câte 39 de puncte şi aşteaptă greşeala celeilalte pentru a se distanţa. Etapa aceasta pare să fie mai grea pentru Chelsea. Echipa antrenată de Mourinho va juca împotriva celor de la West Ham, echipa clasată pe locul patru. Manchester City are o deplasare uşoară la West Brom. Campioana se va lupta sezonul acesta pentru titlu cu Chelsea şi cu Manchester United. Va avea o misiune mai dificilă decât sezonul trecut şi nu-şi permite să piardă puncte împotriva echipelor modeste din campionat. West Brom se clasează pe poziţia a 15-a, la doar două puncte distanţă de locurile retrogradabile. City a avut un parcurs constant, atât acasă, cât şi în deplasare. “Cetăţenii” ne-au obişnuit cu un parcurs fără surprize în ultimele sezoane şi putem paria cu încredere pe ei. Aguero este unul dintre cei mai eficienţi atacanţi din Europa şi a marcat de 14 ori în 15 etape. Acesta este susţinut în ofensivă de jucători precum Dzeko, Jovetic, David Silva, Jesus Navas sau Nasri. Aceştia pot depăşi cu uşurinţă o apărare precum cea a lui West Brom. Cred că Manchester City se va impune fără probleme şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Deplasare uşoară pentru Tottenham

Tottenham va juca pe terenul celor de la Leicester şi cred că îşi doreşte trei puncte de la acest meci. Gazdele se clasează pe ultima poziţie în Premier League. În 17 etape au reuşit să obţină doar 10 puncte şi salvarea de la retrogradare pare o misiune foarte grea pentru Leicester. Tottenham se află pe locul şapte şi are şanse la un loc de cupă europeană. Între cele două echipe există o diferenţă de anvergură. Oaspeţii au transferat jucători valoroşi şi au un lot bun. Pot pune probleme oricărei echipe şi pot trece de o adversară precum Leicester fără mari emoţii. Gazdele sunt o echipă mică şi cred că nu vor face multe puncte în acest sezon. Mizez pe valoarea şi experienţa oaspeţilor şi pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 2 ne va aduce 8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz