Ponturi pentru pariori: Luptă interesantă la vârf

Articolul a fost vizualizat de 728 ori

Oferta pentru pariori este săracă săptămâna aceasta. Este pauză competiţională în majoritatea întrecerilor interne. Ne vom îndrepta atenţia asupra campionatelor din Spania şi Franţa. Echipele care luptă pentru titlu ne pot aduce profit.

Meci de şase puncte

FBL-ESP-SUPERCOPA-ATLETICOMADRID-BARCELONADuminică, Atletico Madrid va juca pe terenul celor de la Barcelona. După 17 etape, cele două echipe se află la egalitate de puncte, la un punct în spatele celor de la Real Madrid. Meciul de la finalul acestei săptămâni are miză mare. Echipa care se impune îşi creşte semnificativ şansele de a se clasa pe primele două poziţii. În cazul unui egal, echipa avantajată este Real Madrid. Madrilenii traversează o perioadă bună şi sunt pregătiţi să profite de orice pas greşit al adversarelor. Barcelona vine după o înfrângere pe terenul celor de la Real Sociedad şi atmosfera în echipa catalanilor este tensionată. Messi nu a fost titular etapa trecută, cel mai probabil, din cauza unui conflict cu antrenorul Luis Enrique. Atletico Madrid arată bine şi în acest sezon. Simeone reuşeşte să ţină echipa la un nivel ridicat, chiar dacă nu are la dispoziţie jucători de anvergura celor de la Real sau Barcelona. Forţa grupului face, de cele mai multe ori, diferenţa în favoarea celor de la Atletico. Sezonul trecut, echipa lui Simeone a reuşit rezultate la care puţini se aşteptau, câştigând Primera Division şi ajungând în finala Ligii Campionilor. Câteva minute i-au despărţit pe cei de la Atletico de titlul de campioană a Europei. Barcelona nu a reuşit s-o învingă pe Atletico în ultimele şase meciuri. Cred că partida de la finalul acestei săptămâni se va încadra în acelaşi scenariu. Madrilenii se apără foarte bine şi gazdelor le va fi greu să înscrie.
Cred că oaspeţii vor obţine cel puţin un rezultat de egalitate şi pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2,33 ne va aduce 9, 31 unităţi profit.

PSG, favorită clară la Bastia

Lupta pentru prima poziţie în Franţa este foarte interesantă sezonul acesta. Marseille, PSG şi Lyon duc o bătălie crâncenă pentru prima poziţie. Marseille este lider cu 41 de puncte, Lyon se clasează pe poziţia a doua cu 39 de puncte, în vreme ce PSG ocupă ultima treaptă a podiumului cu 38 de puncte. La finalul acestei săptămâni, parizienii vor juca, în deplasare, împotriva celor de la Bastia. Gazdele au avut un parcurs foarte slab în acest sezon. După 19 etape se clasează pe penultima poziţie, cu doar 18 puncte.

La prima vedere, duelul dintre aceste echipe este dezechilibrat. PSG a investit mult în transferuri şi are jucători de super clasă. Ibrahimovic şi Cavani formează un cuplu de atac redutabil şi pot depăşi fără probleme o defensivă precum cea a lui Bastia. PSG s-a impus în ultimele nouă confruntări directe. Pariez 10 unităţi pe încă o victorie a parizienilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Victoria, singura variantă pentru Lyon

Lyon va primi vizita celor de la Toulouse şi are nevoie mare de victorie pentru a rămâne aproape de liderul Marseille. Gazdele traversează cea mai bună perioadă din ultimii ani şi ne aduc aminte de echipa Lyonului care a dominat fotbalul francez ani la rând. Pe teren propriu, cei de la Lyon au nouă victorii şi o înfrângere. Toulouse n-a avut un parcurs bun pe teren străin. În zece meciuri au înregistrat trei victorii şi şapte înfrângeri. Cele două echipe se află în situaţii diametral opuse. Echipa antrenată de Fournier este în vârf de formă şi are şanse să câştige titlul, în vreme ce oaspeţii se luptă pentru evitarea retrogradării. Lacazette este unul dintre cei mai în formă jucători din Europa. În 19 etape a înscris de 17 ori şi poate face din nou diferenţa, în această partidă.

Pariez 10 unităţi pe victoria Lyonului. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz