Ponturi pentru pariori: Meci de totul sau nimic la Madrid

Articolul a fost vizualizat de 728 ori

Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra echipelor de top care joacă în trei dintre cele mai puternice campionate din lume, Spania, Anglia şi Franţa. Real Madrid, Atletico, Chelsea şi Lyon sunt o parte dintre echipele care pot aduce pariorilor profit în acest weekend. 

Situaţie ideală pentru Atletico

Real-Madrid-CF-v-Club-Atletico-de-Madrid-La-LigaAstăzi se dispută returul optimilor de finală în Cupa Spaniei. Fără îndoială, cea mai interesantă confruntare este cea dintre rivalele madrilene, Real şi Atletico. Meciul tur s-a disputat pe terenul celor de la Atletico, gazdele impunându-se cu scorul de 2-0. Deşi a menajat şase titulari, Simeone a reuşit să-l învingă pe Ancelotti cu ajutorul jocului tactic, bine pus la punct, care a consacrat-o pe Atletico în ultimii ani. Real trebuie să recupereze handicapul de două goluri şi are nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pentru a ajunge în sferturile de finală sau de o victorie cu 2-0 pentru a trimite partida în prelungiri. Atletico are un joc defensiv foarte bun şi jucători care pot da oricând lovitura pe contraatac. Echipa antrenată de Ancelotti are o misiune foarte grea. A marcat doar două goluri în ultimele patru meciuri împotriva lui Atletico. Acum trebuie să marcheze trei goluri şi să nu primească niciunul.

Cred că echipa lui Simeone se va concentra pe defensivă şi va încerca să marcheze pe contraatac. Odată cu trecerea timpului, jucătorii Realului vor ataca din ce în ce mai mult şi vor lăsa spaţii în defensivă. Această situaţie este ideală pentru Atletico. De obicei, echipa lui Simeone cedează iniţiativă şi apoi încearcă să aducă mingea cât mai repede în careul advers. Realul va avea posesia, la fel cum a avut-o şi în meciul tur. Rămâne de văzut dacă Ronaldo, Bale şi ceilalţi jucători din ofensiva „galaticilor” vor reuşi să-şi creeze ocazii de gol şi dacă vor marca. Realul are avantajul terenului propriu şi al personalităţiilor din echipă. Atletico are avantajul partiturii tactice interpretate aproape perfect de jucătorii săi şi avantajul victoriei, la două goluri diferenţă, din meciul tur. Cred că vom avea parte de un meci foarte interesant şi ambele echipe vor înscrie. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,72 ne va aduce 7,2 unităţi profit.

Lyon a preluat conducerea în Ligue 1

Etapa trecută a fost foarte favorabilă pentru Lyon. Marseille şi PSG, principalele contracandidate la titlul de campioană, au pierdut şi echipa antrenată de Fournier a urcat pe primul loc datorită victoriei cu 3-0 în faţa celor de la Toulouse. Lyonezii au avut serie impresionantă de şapte titluri consecutive câştigate între anii 2001 şi 2008. De atunci au mai câştigat doar o cupă şi o supercupă. Acum au şansa de aduce un nou trofeu de campioană în vitrina clubului. Mai sunt de disputat 18 meciuri până la finalul campionatului şi orice se poate întâmpla, dar pas cu pas, victorie cu victorie, Lyon îşi poate consolida poziţia de lider. La finalul acestei săptămâni va juca în deplasare, pe terenul celor de la Lens. Lyon nu a impresionat pe teren străin în acest sezon. A jucat „afară” nouă partide din care a obţinut trei victorii şi trei remize.

Acum întâlneşte un adversar modest. Lens se clasează pe penultima poziţie cu 19 puncte obţinute în 20 de etape. Cele două echipe s-au mai întâlnit luna aceasta, pe terenul celor de la Lens, în Cupa Franţei. Lyon s-a impus cu scorul de 3-2, rezolvând meciul în prima jumătate de oră, prin golurile marcate de Fekir, Lacazette şi Dabo. Lacazette traversează o perioadă extraordinară. A marcat 19 goluri în primele 20 de etape ale acestui campionat şi poate decide oricând meciul în favoarea celor de la Lyon. Cred că va marca şi împotriva celor de la Lens şi oaspeţii vor câştiga. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,90 ne va aduce 9 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Chelsea

Sezonul acesta, lupta pentru titlul de campioană în Premier League se dă între Chelsea şi Manchester City. La un moment dat, părea c-a intrat în luptă şi Manchester United, dar rezultatele proaste din ultimele partide i-au scos pe „diavoli” din cursa pentru primul loc. Chelsea ocupă prima poziţie şi are un avantaj fragil, de două puncte, în faţa celor de la Manchester City. Orice pas greşit făcut de echipa lui Mourinho poate însemna pierderea poziţiei de lider. Prin urmare, Chelsea nu-şi permite să piardă puncte, mai ales în confruntările cu echipele fără pretenţii din Premier League. O astfel de confruntare va avea loc la finalul acestei săptămâni pe terenul celor de la Swansea. Gazdele se află la mijlocul clasamentului, pe poziţia a noua şi cred că principala lor preocupare este rămânerea în prima ligă. În tur, Chelsea a câştigat la o diferenţă de două goluri. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi cred că londonezii se vor impune şi de data aceasta. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz