Ponturi pentru pariori: Bundesliga revine în forţă

Articolul a fost vizualizat de 792 ori

La finalul acestei săptămâni, Bundeliga revine în prim plan şi ne oferă câteva confruntări extrem de interesante. Nemţii ne-au obişnuit cu meciuri spectaculoase şi cu multe goluri. Echipe precum Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau Leverkusen ne vor încânta în fiecare săptămână.

Care pe care

Borussia Dortmund v SSC Napoli - UEFA Champions LeagueLeverkusen primeşte vizita celor de la Borussia Dortmund şi, deşi situaţia din clasament pune echipa gazdă în postura de mare favorită, partida este deschisă oricărui rezultat. Dormund a avut un tur de coşmar şi se clasează pe locul 17 cu 15 puncte. O medie de 0,88 puncte pe meci este mult sub potenţialul echipe lui Klopp. Leverkusen este neînvinsă pe teren propriu. Are patru victorii şi cinci remize în nouă meciuri. Borussia a reuşit doar o victorie şi o remiză în deplasare. Echipa care umilea marele Real Madrid în Champions League este serios ameninţată de retrogradare. Cred că în acest retur îşi va îmbunătăţi jocul şi va obţine rezultate mai bune. Împotriva celor de la Leverkusen vor avea meci greu. Cred că ambele au şanse egale şi ambele vor înscrie. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,68 ne va aduce 6,8 unităţi profit.

Meci cu repetiţie

În urmă cu două săptămâni, Roma a jucat pe teren propriu împotriva celor de la Empoli. A fost un meci de cupă, câştigat greu de gazde. După primele 90 de minute cele două echipe se aflau la egalitate, 1-1. Roma a fructificat plusul de valoare şi experienţă al jucătorilor pe care-i are în lot şi avantajul terenul propriu, reuşind să marcheze golul izbăvitor în cea de-a doua repriză a prelungirilor. Sâmbătă, Roma va primi din nou vizita celor de la Empoli. Cred că echipa gazdă va trata cu mai multă seriozitate această partidă. În Serie A, echipa de pe Olimpico se află pe poziţia a doua, la nouă puncte în urma liderului Juventus. Pentru a-şi păstra şansele de a câştiga titlul de campioană, Roma trebuie să câştige confruntările cu echipele modeste din Serie A. Empoli face parte din categoria echipelor care nu pot sta în calea echipelor de top din Italia. În 20 de etape a acumulat doar 19 puncte şi se clasează pe locul 16, la un punct de zona retrogradării. Roma a reuşit şapte victorii şi trei remize pe teren propriu în acest campionat. Cred că în această etapă va duce numărul victoriilor la opt. Are jucători care pot face diferenţa şi cred că-şi va adjudeca cele trei puncte puse în joc. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,45 ne va aduce 4 unităţi profit.

Atletico, favorită a Eibar

În Primera Division, lupta pentru titlu se dă între Real, Barcelona şi Atletico Madrid. Echipa antrenată de Simeone se clasează pe poziţia a treia. Are un handicap de patru puncte faţă de Real, echipa care conduce clasamentul. Atletico are capacitatea de a recupera o diferenţă de patru puncte, dar trebuie să aibă un parcurs fără greşeli împotriva echipelor accesibile. La finalul acestui săptămâni va juca în deplasare, pe terenul celor de la Eibar. Gazdele se află pe locul opt şi cred că nu vor avea emoţii în privinţa retrogradării. Pe teren propriu au avut un parcurs echlibrat. În nouă meciuri au înregistrat trei victorii, trei remize şi trei înfrângeri. Cred că madrilenii le vor strica echilibrul administrându-le încă o înfrângere. Atletico a avut probleme pe teren străin în acest sezon. În nouă etape a câştigat de cinci ori, a înregistrat o remiză şi a pierdut trei meciuri. Deşi câştigă greu în deplasare, cred că cei de la Atletico se vor impune. Au un lot mult mai valoros decât cei de la Eibar şi un joc foarte bine pus la punct. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz