Ponturi pentru pariori: Meciuri de cinci stele

Articolul a fost vizualizat de 682 ori

Etapa de la finalul acestei săptămâni ne aduce câteva meciuri foarte interesante. În Spania, Atletico şi Real se vor înfrunta din nou şi meciul este deschis oricărui rezultat. În Franţa, lupta pentru titlul de campioană este extrem de dură. Peste câteva zile va avea loc o confruntare care poate influenţa decisiv deznodământul acestui sezon în prima ligă franceză. Ne vom îndrepta atenţia şi asupra Bundesligii, acolo unde Dortmund vrea să-şi recapete strălucirea de altă dată.

Deplasare grea pentru Real

Cristiano RonaldoReal Madrid are probleme serioase de fiecare dată când joacă împotriva rivalei locale, Atletico. În ultimele şapte confruntări directe, Real nu a învins niciodată în timpul regulamentar. Luna trecută, cele două echipe s-au întalnit în Cupa Spaniei.

A fost o dublă manşă foarte disputată, din care a ieşit învingătoare Atletico. Echipa lui Simeone s-a impus la diferenţă de două goluri pe teren propriu şi a remizat 2-2 pe Santiago Bernabeu. Sâmbătă, Atletico va primi din nou vizita celor de Real. Meciul se anunţă, din nou, foarte disputat. Gazdele au un joc defensiv excepţional şi pot da oricând lovitura pe contraatac. Oaspeţii vor să-şi ia revanşa după insuccesul din cupă. Real se clasează pe prima poziţie şi are un meci mai puţin disputat decât principalele urmăritoare. Atletico se află pe locul trei, la patru puncte în urma liderului. Meciul are o miză foarte mare. Dacă Real câştigă, Atletico iese din cursa pentru titlu. Cred că gazdele vor juca la victorie. Trei puncte în această partidă le-ar relansa în lupta pentru prima poziţie. Ambele combatante traversează o perioadă bună. Campioana a înregistrat nouă victorii, o remiză şi o înfrângere pe teren propriu în acest campionat. Cred că va obţine cel puţin un rezultat de egalitate împotriva Realului. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,58 ne va aduce 5,8 unităţi profit.

Şansa de a părăsi ultima poziţie

În această etapă de Bundesliga, Borussia Dortmund va juca pe terenul celor de la Freiburg. Etapa trecută, echipa antrenată de Kloop a jucat tot pe teren străin şi a remizat la Leverkusen. Acum are de înfruntat un adversar mai modest şi are şanse mari de a învinge. O victorie ar însemna un salt în clasament şi părăsirea ultimei poziţii. Freiburg se clasează pe locul 14 şi are cu un punct mai mult decât Dortmund. Borussia are doar o victorie în deplasare, în acest campionat. Cred că pauza de iarnă i-a prins bine. Mă aştept să vedem rezultate mult mai bune ale celor de la Dortmund în acest retur. Freiburg este o echipă modestă şi, în mod normal, nu poate pune mari probleme Borussiei. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Oaspeţii sunt clar favoriţi. Trebuie să câştige. Au nevoie de puncte pentru a rămâne în prima ligă. Au nevoie de victorie pentru moral şi pentru a demonstra că Dortmund este în continuare o echipă redutabilă. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meciul adevărului pentru Lyon

După un start ratat de sezon, Lyon a reuşit o serie neaşteptată de rezultate bune şi a ajuns pe prima poziţie în Ligue 1. Actuala formaţie a Lyonului ne aduce aminte de echipa care a dominat, fără drept de apel, campionatul Franţei mulţi ani. Cei de la Lyon au beneficiat şi de o conjunctură favorabilă. PSG, echipa care era favorită la titlul de campioană, trece printr-o perioadă mai puţin fastă. Parizienii au dezamăgit în deplasare. În 12 etape au cinci victorii, cinci remize şi două înfrângeri. Lyon are un parcurs aproape perfect pe teren propriu, cu 11 victorii în 12 meciuri. Duminică va primi vizita celor de la PSG. Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Acum, Lyonezii ne pot demonstra că au stofa unei campioane. În astfel de meciuri se vede forţa unei echipe. Ambele echipe au nevoie de victorie, dar cred că gazdelor le convine şi o remiză. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor sau pe un rezultat de egalitate. Cota de 1,58 ne va aduce 5,8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz