Ponturi pentru pariori: Confruntări dure în Champions League

Articolul a fost vizualizat de 798 ori

La începutul săptămânii viitoare reîncepe Champions League. Competiţia a ajuns în fazele superioare şi ne va oferi meciuri foarte interesante. În primăvara europeană au ajuns echipe de top. Acestea au jucători foarte valoroşi care vor face spectacol. Peste câteva zile vor intra în scenă echipe precum Real Madrid, Chelsea, Bayern sau PSG.

Meci echilibrat la Paris

fotbalUna dintre cele mai echilibrate confruntări din optimile de finală ale Ligii Campionilor este cea dintre PSG şi Chelsea. Prima manşă se dispută la Paris. Cred că ambele echipe îşi doresc trofeul şi vor pregăti atent această dublă manşă. Primul meci este foarte important şi atât PSG, cât şi Chelsea vor încerca să joace fără greşeală pentru a-şi păstra intacte şansele de calificare în retur. Pentru parizieni este foarte important să nu primească gol pe teren propriu. Mourinho are un stil de joc defensiv şi cred că ocaziile de gol vor fi rare. Cred că se vor marca maxim două goluri şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Misiune aproape imposibilă

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Sahtior Donetsk, o va înfrunta pe Bayern Munchen. Bavarezii se numără printre favoriţii la câştigarea trofeului. Bayern domină Bundesliga şi poate învinge orice echipă din Europa. Sahtior este echipa mai sărăcă, joacă într-un campionat mai slab decât cel la Germaniei şi are un lot mai puţin valoros. Şansele ucrainienilor de a accede în turul următor sunt foarte mici. Manşa decisivă se dispută pe terenul nemţilor şi acesta este un avantaj pentru echipa antrenată de Guardiola.

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din Europa. A trecut prin multe confruntări importante şi ştie cum să pregătească un meci de genul acesta.

Pe teren propriu, Sahtior îi poate ţine piept lui Bayern. Cred că gazdele nu vor pierde la o diferenţă mai mare de un gol. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Confruntarea buturugilor mici

Probabil confruntarea cu cel mai slab “afiş” este cea dintre Basel şi Porto. Aceste echipe nu joacă în campionate de top şi nu au vedete în lot. Porto pare uşor favorită, dar prima manşă se va disputa în Elveţia şi Basel beneficiază de avantajul terenului propriu.

Cei de la Basel au progresat an de an şi acum au ajuns în primăvara Champions League. Nu au un buget exorbitant, nu au cumpărat jucători scumpi, dar au rezultate. Porto este o afacere foarte profitabilă. În fiecare sezon vinde cel puţin un jucător pe zeci de milioane de euro. Dacă banii sunt reinvestiţi, în câţiva ani, Porto ar putea ajunge o echipă de top în Europa. Avem parte de o confruntare între două echipe bune care vor progresa în anii viitori. Ambele au şanse de ajunge în turul sferturilor de finală. Cred că în prima manşă spectacolul va fi sacrificat în favoarea siguranţei.

Sunt şanse mari ca primul meci să se încheie cu o remiză. Pariez 10 unităţi pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Real, favorită clară în Germania

Deţinătoarea trofeului, Real Madrid, are o misiune uşoară în optimile competiţiei. O va întâlni pe Schalke, o echipă modestă din Bundesliga. Prima manşă se va disputa pe terenul nemţilor. Real ar putea tranşa calificarea încă din primul meci. Oaspeţii au în lot jucători foarte valoroşi care pot face diferenţa în orice clipă. Jucători precum Ronaldo, Bale, Benzema sau Isco pot marca multe goluri împotriva unei echipe precum Schalke. Mizez pe forţa ofensivă şi pe experienţa madrilenilor şi pariez 10 unităţi pe victoria lor la cel puţin două goluri diferenţă. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz