Ponturi pentru pariori: Dueluri tari la finalul săptămânii

Articolul a fost vizualizat de 917 ori

Săptămâna aceasta vom avea câteva meciuri interesante. Ne vom îndrepta atenţia asupra Cupei României şi a Bundesligii, poate cel mai spectaculos campionat din Europa. Cupa României a ajuns în faza semifinalelor şi miza a crescut. Fiecare echipă îşi doreşte să cucerească trofeul şi au rămas puţini paşi până acolo.

Meci de “totul sau nimic”

petrolul steauaÎn această seară, pe Arena Naţională, în Cupa României, se va disputa returul semifinalei dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti. Partida tur s-a terminat la egalitate, fiecare echipă marcând câte un gol. Golul marcat de Chipciu în ultimele momente ale jocului o aduce pe Steaua într-un uşor avantaj. Petrolul trebuie să înscrie pentru a spera la calificare. Steaua are o defensivă puternică. Pe teren propriu a încasat doar şase goluri în 12 meciuri în campionat. Cred că Gâlcă va pregăti bine acest meci şi Steaua va juca prudent şi va încerca să fructifice spaţiile care se vor ivi în defensiva ploieştenilor. Nu mă aştept la un meci foarte spectaculos. Miza este mare şi niciuna dintre cobatante nu-şi va asuma riscuri de la început. Odată cu trecerea timpului, dacă scorul rămâne alb, Petrolul va fi nevoită să forţeze în atac. Cred că Steaua are un lot mai valoros şi mai experimentat. Va beneficia şi de avantajul terenului propriu şi pariez 8 unităţi pe o victorie a „roş-albaştrilor”. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Spectacol la cel mai înalt nivel

Una dintre cele mai interesante confruntări ale acestui final de săptămâna este cea dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Se întâlnesc cele mai în formă echipe din Bundesliga. Bayern este lider autoritar şi cred că va câştiga campionatul fără emoţii. Dortmund este în revenire după începutul foarte slab de campionat. A urcat până pe poziţia a zecea şi are şanse să ajungă pe unul dintre locurile care permit participarea în cupele europene sezonul viitor. Bayern este o echipă foarte ofensivă şi a reuşit să marcheze 70 de goluri în 26 de meciuri. Borussia nu a excelat în atac, dar are jucători foarte valoroşi care pot crea oricând o faza de gol. Reus şi Aubameyang sunt principalele pericole pentru poarta bavarezilor. Ambele echipe vor juca la victorie şi vom avea un meci deschis.
Cred că fiecare tabăra va înscrie cel puţin un gol. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Wolfsburg, favorită clară pe teren propriu

Wolfsburg traversează o perioadă foarte bună. Parcursul bun din acest sezon au adus-o pe poziţia a doua în Bundesliga. Pe teren propriu, este echipa cu cele mai bune rezultate din prima ligă germană. În 13 etape a reuşit 11 victorii şi două remize. La finalul acestei săptămâni va primi vizita celor de la Stuttgart, echipă care se află pe ultima poziţie în clasament. Oaspeţii au doar 23 de puncte după 26 de etape şi sunt una dintre echipele ameninţate de retrogradare în acest sezon. Între Wolfsburg şi Stuttgart există câteva diferenţe clare. Gazdele au un lot mai valoros, sunt într-o formă mult mai bună şi cred că vor câştiga acest meci. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz