Ponturi pentru pariori: Final palpitant în Liga I

Articolul a fost vizualizat de 1,047 ori

Mai sunt doar trei etape de disputat în Liga 1 şi suspansul a ajuns la cote maxime. Atât în vârful clasamentului, cât şi în zona retrogradării lucrurile sunt neclare. Târgu Mureş şi Steaua se luptă pentru titlul de campioană. Ardelenii au un punct avans în clasament, dar au un program mai dificil. În următoarele două etape vor juca împotriva Petrolului şi a Astrei. Steaua va avea adversari mai facili şi nu îşi permite să mai facă niciun pas greşit. În lupta pentru evitarea retrogradării au rămas angrenate şapte echipe.

Meci de trei puncte pentru Steaua

fotbalSteaua va juca la finalul acestei săptămâni pe terenul celor de la FC Braşov. Gazdele se clasează pe locul 14, la două puncte în urma ultimei poziţii care asigură rămânerea în prima ligă. Miza acestui meci este foarte mare. Braşovenii au nevoie mare de puncte pentru a rămâne în primul eşalon, în timp ce Steaua speră că va reveni pe prima poziţie. După prima parte a campionatului, echipa antrenată de Costel Gâlcă părea campioană sigură. Transferurile făcute în iarnă au scăzut drastic randamentul „roş-albaştriilor” şi acum sunt în pericol să piardă titlul şi participarea în Liga Campionilor. Steliştii au avut un parcurs bun în deplasare în acest sezon. Au reşit 11 victorii şi două remize în 15 etape. În ultimele trei deplasari a înscris şase goluri şi a primit doar unul. Braşovul traversează o perioadă proastă. În ultimele şase meciuri a reuşit să câştige doar patru puncte. Steaua are un lot mult mai valoros şi mai experimentat. Cred că oaspeţii vor fi foarte motivaţi şi vor câştiga cele trei puncte puse în joc. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Meci echilibrat la Târgu Mureş

ASA Târgu Mureş este în continuare lider în Liga 1. Etapa trecută ne-a demonstrat că prima poziţie poate fi o povară prea mare ea şi a pierdut pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. Steaua s-a apropiat la un punct şi îi suflă în ceafă. Dacă echipa din Ghencea câştigă meciul de la Braşov, presiunea va fi şi mai mare pentru cei de la Târgu Mureş. ASA primeşte vizita Petrolului.

Oaspeţii se clasează pe poziţia a treia şi se luptă cu Astra pentru un loc pe podium. În deplasare sunt neînvinşi în acest sezon, reuşind opt victorii şi şapte remize. ASA este foarte puternică pe teren propriu. Are 13 victorii şi două remize în 15 meciuri. Vom avea parte de un meci foarte disputat. Cred că ambele echipe vor începe prudent. Petrolul vine după trei remize consecutive pe teren străin şi cred că s-ar mulţumi cu un egal. Pentru gazde, miza este foarte mare şi cred că, cel puţin în prima repriză, nu-şi vor asuma riscuri mari. Un egal la pauză este foarte probabil. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

Confruntare fără miză la Iaşi

CSMS Iaşi primeşte vizita celor de la CFR Cluj. Oaspeţii se află în zona retrogradării şi au de recuperat un handicap de şapte puncte în ultimele trei etape. Această misiune pare imposibilă şi cred că speranţele clujenilor se leagă de decizia tribunalului de la TAS în privinţa depunctării pe care a suferit-o înaintea începerii returului. Gazdele sunt sigure de locul în prima ligă şi sezonul viitor şi nu mai au niciun obiectiv. Deşi partidă nu are o miză mare, mă aştept la un joc modest, fără multe ocazii de gol. Cred că prima repriză se va încheia fără gol. Pariez 10 unităţi pe un rezultat de egalitate la pauză. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz