În colimator (nr. 646)

Articolul a fost vizualizat de 755 ori
Doi meseriaşi în construcţii rămaşi în ţară, întrebându-se cu ce-au greşit ca să merite una ca asta: colegii lor de peste hotare câştigă de 10 – 20 de ori mai mult, în timp ce ei... ei nu-şi dau seama că au chiulit cam mult şi de la şcoală, dar şi atunci când încă mai aveau de la cine “fura” meserie.

Doi meseriaşi în construcţii rămaşi în ţară, întrebându-se cu ce-au greşit ca să merite una ca asta: colegii lor de peste hotare câştigă de 10 – 20 de ori mai mult, în timp ce ei… ei nu-şi dau seama că au chiulit cam mult şi de la şcoală, dar şi atunci când încă mai aveau de la cine “fura” meserie.

Intersecţia străzii Moldovei cu strada Avram Iancu din Hunedoara. 2015. Situaţie neschimbată faţă de 2008, 2009, 2010... În fiecare zi, şoferi indiferenţi (ca să nu-i numim altfel) parchează foarte aproape de intersecţie, sporind astfel pericolul de accidente.

Intersecţia străzii Moldovei cu strada Avram Iancu din Hunedoara. 2015. Situaţie neschimbată faţă de 2008, 2009, 2010… În fiecare zi, şoferi indiferenţi (ca să nu-i numim altfel) parchează foarte aproape de intersecţie, sporind astfel pericolul de accidente.

Tags: , ,

About Redacţia REPLICA