Fitness Education School lansează un curs acreditat de Instructor de Fitness în Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 1,161 ori

Fitness Education School, una dintre cele mai importante școli de fitness din România, lansează începând cu 27 iunie 2015 primul curs de Instructor de Fitness și Personal Trainer în Hunedoara. Cursul se adresează iubitorilor de sport care își doresc o carieră în acest domeniu, instructorilor care doresc să dobândească noi cunoștințe și să dețină o diplomă acreditată la nivel național și internațional, dar și celor care se află în căutarea unor noi oportunități în carieră.

Doru Dorobat, master trainer Fitness Education School

Doru Dorobat, master trainer Fitness Education School

În cadrul cursului de Instructor de Fitness și Personal Trainer din Hunedoara, cursanții vor avea ocazia să învețe de la Doru Dorobăț, fondatorul Fitness Urban în Romania, concepte de anatomie și fiziologie umană, tehnici de proiectare a unor programe de fitness eficiente și de promovare ale activităților sportive. Alături de Doru Dorobăț vor fi și Dacian Sarivan, instructor de fitness cu peste 10 ani experiență și manager de sală, Dorin Simedrea, pasionat de culturism cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu și manager de sală, dar si doctor Radu Lucian Birlea.

Participanții vor dobândi în cadrul cursului și cunoștințe pentru evaluarea nivelului de fitness al clientului, comunicarea cu clientul, motivarea și responsabilizarea acestuia și multe alte informații.

În urma absolvirii cursului, participanții vor deține acreditări naționale și internaționale din partea Ministerului Muncii, Ministerului Educației Naționale, EFA și EHFA, două instituții internaționale de renume ce oferă acreditări internaționale. Înscrierile se fac la 0747.227.878 sau pe site-ul hunedoara.fitness-education.ro.

De ce să alegi o carieră în sport?

Instructorii de fitness și antrenorii personali sunt, astăzi, la mare cautare de către persoanele care își doresc să adopte un stil de viață sănătos și să scape de kilogramele în plus ori să-și remodeleze corpul. Beneficiile pe care un instructor de fitness le are sunt nenumărate. În primul rand, vorbim despre capacitatea individuală de a executa corect o serie de exerciții de fitness, fapt ce previne apariția unor afecțiuni de-a lungul timpului.

În al doilea rand, dorința de a-i ajuta pe cei din jur să-și îndeplinească obiectivele de fitness este una extrem de satisfăcătoare. Rezultatele pe care o persoană le obține cu ajutorul un antrenor personal atrag după sine alți clienți pentru instructorul respectiv.

Fitness-ul este un domeniu în plină expansiune, iar participanții au ocazia să-și construiască un brand într-un domeniu ce le oferă multe beneficii materiale și nu numai.

Pentru informații suplimentare accesați www.fitness-education.ro

Tags: ,

About Redacţia REPLICA