Deva Shopping City, un fel de conurbaţie pe retail

Articolul a fost vizualizat de 1,658 ori

Mall dominant regional. Pe o rază de minim 100 de kilometri va fi singurul de acest tip. Asta înseamnă o potenţială piaţă de circa 400.000 de clienţi. Pe aceştia au contat cei de la NEPI (New Europe Property Investments) atunci când au luat decizia de a construi Deva Shopping City în plină criză. O perspectivă mai bună şi o piaţă de aproape jumătate de milion de oameni din judeţul Hunedoara, dar şi din Alba pot aduce profit în cazul super Mall-ului care are anunţată deschi­derea oficială în această toamnă la Deva.
JpegDatele noii investiţii sunt cu­noscute deja. Suprafaţa existentă va fi extinsă cu aproape 11.000 de metri pătraţi, întregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker şi Auchan ajungând astfel la o suprafaţă totală închiriabilă de 54.000 metri pătraţi.
Mall-ul judeţului Hunedoara va aduce branduri precum H&M, C&A sau Deichmann şi va suplimenta zona de servicii cu acces la bowling, biliard, cazino, o zonă de distracţie pentru copii, precum şi un food court cu bucătării pentru toate gusturile, fast-food-uri şi cafenele.

Cinema 3D, atracţie unică în zonă

Una dintre cele mai importante zone de divertisment va fi ci­nematograful multiplex operat de Cinema City, dotat cu tehnologie 3D, care va avea 6 săli de proiecţie. Cum hunedorenii au devenit mult mai “mobili” decât acum 10-15 ani, iar un drum cu maşina la Deva nu mai reprezintă un obstacol major, multiplexul va atrage, pe lângă locuitorii municipiului Deva, şi amatori de producţii cinematografice savurate în condiţii premium din tot judeţul şi chiar din zonele adiacente acestuia.
Deva Shopping City va suplimenta şi numărul de locuri de parcare – 1.700 de locuri vor fi în total.
Din portofoliul NEPI fac parte mall-urile bucureştene Mega Mall, Promenada Floreasca, Vulcan Value Center, alături de CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

About Administrator