Grupul MICRO MEGA HD îşi apără buna reputaţie construită în 25 de ani de activitate onestă şi responsabilă

Articolul a fost vizualizat de 1,394 ori

(comunicat de presă)

S.C. PROSERV S.A., societate comercială membră a grupului S.C. MICRO MEGA HD S.A., a luat cunoştinţă de unele informaţii neadevărate şi defăimătoare vehiculate în spaţiul public.

Prin urmare, aducem la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
S.C. PROSERV S.A. a încheiat cu S.C. APA PROD S.A. Deva, operator de furnizare apă şi canalizare în jud. Hunedoara, la data de 09.12.2013, contractul de lucrări „HD – CL 7: Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, a reţelei de distribuţie şi a reţelei de canalizare din Călan şi Haţeg”, în valoare de 36.465.655,15 lei fără TVA.

Menţionăm că S.C. APA PROD S.A. Deva are în derulare alte 8 contracte încheiate cu alte societăţi, fiecare contract având valoare asemănătoare cu cea din contractul cu S.C. PROSERV S.A.

Pentru a-şi dovedi capacitatea economică necesară susţinerii financiare a lucrării în perioadele cuprinse între execuţia lucrărilor şi plata (decontarea) acestora, S.C. PROSERV S.A. a participat la procedura concurenţială de atribuire a contractului în asociere cu celelalte societăţi comerciale din grupul SC MICRO MEGA HD SA (S.C. RECOM SID S.A. şi S.C. MICRO MEGA HD S.A.).
Stadiul fizic actual al lucrărilor este îndeplinit în proporţie de 94,23%. Încasările efective la această dată sunt de 53%, ceea ce duce la concluzia că S.C. PROSERV S.A. susţine financiar din resurse proprii efectuarea lucrării. La această dată, contractul derulat cu S.C. PROSERV S.A. este cel mai avansat dintre cele 9 lucrări contractate de S.C. APA PROD S.A.

Vă informăm că niciuna dintre societăţile noastre nu este în atenţia organelor statului în legătură cu deficienţe ale activităţii economice desfăşurate.

Atacurile calomnioase la adresa grupului de firme au ca scop denigrarea unuia dintre acţionarii grupului de firme, deputatul Eleonora-Carmen Hărău.

Asigurăm în continuare partenerii de afaceri şi angajaţii grupului de firme S.C. MICRO MEGA HD S.A. de seriozitatea şi legalitatea acti­vităţilor noastre şi înţelegem să ne apărăm prin toate metodele legale buna reputaţie câştigată prin muncă onestă începând din anul 1990.

Comitetul Director
S.C. Proserv S.A.

About Administrator