În colimator Nr. 676

Articolul a fost vizualizat de 1,145 ori
Asemenea şoferi nu prea ar avea ce căuta la un magazin de bricolaj. Nu de alta, dar, după cum parchează, i-am putea bănui că-şi umflă des degetele cu ciocanul, provoacă scurtcircuite electrice prin casă, dărâmă peretele care nu trebuie, înlocuiesc ţeava vecinului în loc de-a lor şi aşa mai departe. Culmea este că cei doi au parcat "la o maşină distanţă" (Loganul alb parcat "aproape bine").

Asemenea şoferi nu prea ar avea ce căuta la un magazin de bricolaj. Nu de alta, dar, după cum parchează, i-am putea bănui că-şi umflă des degetele cu ciocanul, provoacă scurtcircuite electrice prin casă, dărâmă peretele care nu trebuie, înlocuiesc ţeava vecinului în loc de-a lor şi aşa mai departe. Culmea este că cei doi au parcat “la o maşină distanţă” (Loganul alb parcat “aproape bine”winking.

Una dintre cauzele pentru care 80 la sută dintre lucrările de interes public de pe la noi întârzie: se lucrează româneşte. Oare, indivizii din imagine, de lângă gard, n-ar fi avut altceva de lucru, în altă parte, nu să stea să admire forţa excavatoarelor?

Una dintre cauzele pentru care 80 la sută dintre lucrările de interes public de pe la noi întârzie: se lucrează româneşte. Oare, indivizii din imagine, de lângă gard, n-ar fi avut altceva de lucru, în altă parte, nu să stea să admire forţa
excavatoarelor?

About Administrator