CU PRETENŢII PROGRESISTE ŞI ROMÂNA DESFRÂNATĂ. Haralambie Vochiţoiu s-ar mufa la banul public şi ca ambasador

Articolul a fost vizualizat de 975 ori

Senatorul progresist vrea să iasă din Parlament cu statut de înalt funcţionar public, ambasador dacă s-ar putea. Progresistul a semnat pe un proiect de lege echivalent cu o poliţă de căpătuială în caz că pierde alegerile. 

vochitoiuPoate fi considerată lejer declaraţia săptămânii în politică. „Deci atenţie, eu parlamentar, facultăţi, doctorate, Institutul de Diplomaţie Român absolvit, reţineţi, eu acum, dacă nu trece legea asta, eu nu pot fi ambasador. Ceea ce sunt foarte supărat pe treaba asta”, a declarat Haralambie Vochiţoiu. Declaraţia progresistului este cea mai specta­culoasă siluire a limbii ro­mâ­ne de la Vanghelie „Care Este” încoace. Însă nu doar forma, ci şi conţinutul este depravat în declaraţia senatorului. Haralambie Vochiţoiu este strungar de meserie, a lucrat în mină după terminarea liceului, pe care l-a săvârşit de parcurs în 1988. A intrat la „facultă” cu întârziere, după Revoluţie, la Institutul de Mine din Petroşani, pe care a reuşit să-l epuizeze în şase ani, ca doctorii la Medicină. Această din urmă observaţie este şi singura ce îl leagă cumva pe Haralambie Vochiţoiu de instituţia docto­ratului.
Pe de altă parte, politicianul progresist Vochiţoiu „Ceea Ce Este” foloseşte şi de astă dată un limbaj dublu. Senatorul UNPR militează declarativ pentru repatrierea românilor plecaţi la muncă în străinătate, dar pentru sine ar vrea un post de ambasador, undeva „afară”, mufat la ba­nul public. Luat la „mişto” în spaţiul virtual după nemiloasa declaraţie cu care a rupt în figuri limba română, Haralambie Vochiţoiu a anunţat că se retrage din rândul iniţiatorilor legii de căpătuială. Deocamdată, pe site-ul oficial al Se­natului, progresistul se regăseşte printre iniţiatori.

About Marcel Bot