Hunedorenii “de la oraş” îşi pot plăti online taxele locale

Articolul a fost vizualizat de 1,052 ori

Sistemul de creare a conturilor pe site-ul Ghiseul.ro a fost simplificat începând din 25 martie, a anunţat Agenţia pentru Agenda Digitală a României. Dacă până acum contribuabilii trebuiau să se taxe onlinedeplaseze până la sediul primăriei sau fiscului local ca să-şi ridice datele de acces, de acum contul poate fi creat fără a pleca din faţa calculatorului, cu condiţia să aibă un card emis de una dintre următoarele bănci: BCR, Raiffeisen, Unicredit, BRD, AlphaBank, Patria Bank, CEC, Transilvania, BRCI, Idea Bank, OTP, Veneto, Cetelem şi Piraeus.
După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) şi a celor ale cardului, contul va fi creat, iar user-ul şi parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator, în vreme ce până acum trebuiau ridicate personal de la instituţia unde se plăteau taxele, impozitele locale sau amenzile.
Cine sunt hunedorenii care pot plăti online
În judeţul Hunedoara sunt înscrise pe ghişeul.ro doar opt primării. Este vorba de Deva, Hunedoara, Petroşani, Teliucu Inferior, Călan, Haţeg, Brad şi Vulcan.

About Administrator