Râsu’ lumii: Pamflet nr. 693

Articolul a fost vizualizat de 1,318 ori
Un comunicat OFICIAL al Senatului României i-a făcut pe mulţi să tresară. Al II-lea om în stat nu s-ar simţi foarte bine şi a trebuit să lipsească o zi de la muncă pentru a merge la medici şi a intra în investigaţii medicale aprofundate. Adevărul pare să fie altul. Călin Popescu Tăriceanu nu prea ar avea chef să candideze la Primăria Capitalei, deşi partidul său vede asta ca pe o salvare.

Un comunicat OFICIAL al Senatului României i-a făcut pe mulţi să tresară.
Al II-lea om în stat nu s-ar simţi foarte bine şi a trebuit să lipsească o zi de la muncă pentru a merge la medici şi a intra în investigaţii medicale aprofundate. Adevărul pare să fie altul. Călin Popescu Tăriceanu nu prea ar avea chef să candideze la Primăria Capitalei, deşi partidul său vede asta ca pe o salvare.

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea intra în cursa pentru primăria Capitalei.  Adrian Severin a fost ofertat de formaţiunea lui Marian Vanghelie,  Partidul Dreptăţii Sociale. Atât Adrian Severin, cât şi Marian Vanghelie sunt anchetaţi în dosare de corupţie.

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea intra în cursa pentru primăria Capitalei. Adrian Severin a fost ofertat de formaţiunea lui Marian Vanghelie, Partidul Dreptăţii Sociale. Atât Adrian Severin, cât şi Marian Vanghelie sunt anchetaţi în dosare de corupţie.

 

 

 

 

About Pamfletologu' Gogu