Primăria a deschis ştrandul Corvina, polul distracției din Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 1,010 ori

strand (9)

Aproape 30.000 de oameni au venit în vara anului trecut la Ștradul Corvina, din Hunedoara, iar în al doilea sezon de funcționare al complexului de agrement, numărul turiștilor va fi mai ridicat, speră autorităților locale, pentru că startul la distracție s-a dat mai devreme.

Daniel Guță

Ştrandul din Hunedoara a fost considerat una dintre cele mai importante investiții ale administraţiei locale din ultimii ani, în Hunedoara. Complexul de agrement a fost redeschis, de sâmbătă, 28 mai, şi va funcţiona zilnic între orele 10:00 şi 20:00. În prima zi, vremea a ținut cu hunedorenii care au venit la ștrand. În perioada următoare, o dată cu sosirea verii, numărul celor care ajung la ștrandul municipal din Hunedoara va crește simțitor, potrivit estimărilor administrației locale.  „Ne-am pregătit foarte bine, ștrandul este foarte curat și primitor și toate lucrurile sunt puse la punct. Sperăm să avem același public numeros la ștrand. Anul trecut am avut aproape 30.000 de bilete vândute, într-o perioadă destul de scurtă. Cred că ștrandul va rămâne, în continuare, atracția principală pentru tineri. Sperăm să avem vreme bună, ca hunedorenii să se poată bucura de acestă investiție”, a declarat primarul Viorel Arion.

Ștrandul se extinde

Oferta complexului de agrement din Hunedoara se adresează nu doar hunedorenilor, ci și turiștilor care au ajuns în Hunedoara, din județele limitrofe, special pentru a se relaxa la ștrand. „Și în acest an vom fi deschiși față de toată lumea, iar serviciile pe care le vor găsi turiștii aici, începând de la calitatea apei, vor fi de cea mai înaltă clasă”, a precizat Dan Colesniuc, administratorul complexului de agrement. Primarul municipiului Hunedoara susține că planurile administrației locale prevăd extinderea Ștrandului Corvina. „Cât de curând vom realiza un proiect, în așa fel încât anul următor să îi găsească pe hunedoreni cu un complex într-adevăr pe gustul tuturor”, a afirmat Viorel Arion. Complexul de agrement întins pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi a fost construit cu o investiţie de aproape două milioane de euro de la bugetul Hunedoarei. Consiliul local Hunedoara a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Tags:

About Daniel Guta