Primele schimbări în administraţia deveană

Articolul a fost vizualizat de 780 ori

 

Post-electorală,

 

Alin Radoane

 

Conducerea Primăriei Deva va face un audit la firma care administrează complexul Aqualand, după demisia directorului Irinel Faur (consilier local PNL). În locul lui Faur a fost numit director Paul Alexandru Enescu, preşedintele organizaţiei de tineret PSRO.

Şeful Poliţiei Locale, Ilie Lavu a trecut în pensie, iar postul va fi scos la concurs. Potrivit surselor noastre, Alin Rădoane (foto) ar putea fi înlocuitorul lui Lavu. Rădoane a mai condus Poliţia Locală Deva pe când era Mircia Muntean primar şi a fost implicat în câteva scandaluri cu bătăi într-o cafenea din centrul Devei. Considerat omul de încredere al lui Mircia Muntean, Alin Rădoane a fost trecut la munca de jos de fosta conducere care a vrut să-i obţină demisia forţată. Rădoane a rezistat, însă e de aşteptat „să popească pre mulţi”, dacă revine şef.

Cosmin Vasile, directorul tehnic al Primăriei eliberează postul printr-o demisie din categoria „liber-impuse”.  „Noi nu am dat afară pe nimeni, dar e clar că o parte dintre actualii angajaţi ai Primăriei nu vor face faţă cerinţelor noastre”, a comentat viceprimarul Răzvan Mareş (PSRO) primul val de schimbări.

 

Tags:

About Marcel Bot