Vacanţe cu 90 la sută reducere pentru hunedorenii care au valizele la uşă

Articolul a fost vizualizat de 1,015 ori

Cine merge in vacanta la Greci nu are cum sa refuze o    croaziera printre insule uitate de lumeAproape 80 la sută dintre vacanţele disponibile în Grecia au fost, deja, cumpărate, iar anul acesta preţurile pentru un sejur aici au pornit de la o sumă mai mult decât accesibilă: 100 de euro, cu transport individual. În această perioadă portalurile de turism oferă cazare pentru un sejur în Grecia chiar şi cu doar 20-30 de euro, dacă mergeţi până în Peninsula Balcanică pe cont propriu şi dacă sunteţi pregătiţi să plecaţi în următoarele 24 de ore.

 

Oferte „ultimate last minute”: 20 de euro

În acest moment un „last minute” (ofertă de ultim moment) foarte ieftin pentru un concediu în Grecia costă, potrivit site-urilor de turism, aproximativ 100 de euro, incluzând transport cu autocarul şi cazare timp de şapte zile la un hotel de trei stele. Preţurile la un hotel de patru stele, în regim all inclusive, şi cu transport cu avionul asigurat până în Rodos pot ajunge, chiar şi în regim de „last minute”, la 500, ba chiar 700 de euro. Desigur, costurile pot să urce, în cazul hotelurilor de cinci stele, până la 1.000 de euro, chiar şi pentru un sejur cumpărat în ultima clipă. Pe de altă parte, însă, cea mai ieftină variantă este vacanţa „last minute”, cumpărată de acum pentru luna septembrie: numai 20 de euro, pentru o vilă de două stele în Parga sau 40 de euro în Zakynthos, Halkidiki sau Riviera Olimpului. În condiţiile în care, dacă sunteţi pregătiţi să fugiţi în vacanţă în următarele două-trei zile, puteţi obţine reduceri de 90 la sută și ați putea obține reduceri chiar și de 300 de euro pentru o cameră de două sau trei persoane.

40 de euro la bulgari, 500 de euro la turci

Pe de altă parte, indiferent cât de ieftină ar fi o vacanţă în Turcia, regimul all-inclusive şi transportul cu avionul vor ridica preţul la cel puţin 500 de euro, iar asta în cel mai bun caz, pentru că majoritatea vacanţelor în Turcia costă mai mult. Totuşi, cine se va încumeta la un „last minute” pentru luna septembrie ar putea să „prindă” un preţ chiar mai bun, însă dife­renţa nu va fi mai mare de 100 de euro. În Bulgaria, un sejur la Balcic poate să coste între 40 şi 60 de euro, însă asta doar pentru cei care îşi cumpără o vacanţă pentru luna septembrie. Pe de altă parte, chiar şi o vacanţă în Emiratele Arabe este tot mai accesibilă: cine vrea să petreacă vacanţa în Dubai, trebuie să scoată din buzunar (doar) 400 de euro, plus taxele de aeroport.

About Ada Beraru