Carnaval medieval în Castelul Corvinilor

Articolul a fost vizualizat de 906 ori

Turiştii care vor ajunge în weekend la Castelul Corvinilor vor putea asista la spectacolele Carnavalului medieval Hunedoara, eveniment aflat la cea de-a patra ediţie. Faţă de anii trecuţi, a fost redus bugetul festivalului.

festival medieval
Castelul Corvinilor va găzdui, în perioada 27-28 august 2016, cea de-a IV-a ediţie a Carnavalului Medieval Hunedoara.
„Pe tot parcursul evenimentului, turiştii se vor putea bucura de concerte de muzică, ateliere meşteşugăreşti, dansuri medievale şi spectacole cu foc. Respectând structura ediţiilor anterioare, seara de sâmbătă este destinată spectacolului de teatru. „Urzeala prinţului” îi are în prim plan pe: Dan Condurache, Eugenia Şerban, Denis Ştefan, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru şi Nae Alexandru”, a informat Primăria Hunedoara.
La ediţiile precedente, marile reprezentanţii ale carnavalului aveau loc în grădina Castelului Corvinilor, în faţa câtorva mii de oameni. De această dată, locaţia desfăşurării evenimentului este în curtea monumentului isto­ric. De asemenea, bugetul a fost redus, de la 250.000 de lei, la 150.000 de lei. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Hunedoara şi Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României.

About Daniel Guta