COMUNICAT DE PRESĂ.

Articolul a fost vizualizat de 864 ori

Președintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, pentru a discuta posibilitatea asigurării căldurii pe timp de iarna în Valea Jiului și în municipiul Deva . În urma discuției, Florin Roman a primit asigurări că nu se va sista căldura în anotimpul rece în localitățile deservite de unitățile termoelectrice ale CEH, existând stocurile  necesare de cărbune pentru asigurarea căldurii atât în Valea Jiului, cât și în municipiul Deva. Mai mult decât atât, ministrul Victor Vlad Grigorescu, susține că în urma disponibilizărilor realizate în cadrul CEH, dar și după divizarea complexului, a fost stabilizată situația economică a acestuia pentru următorii 10 ani.
În aceste condiții este de condamnat încercarea președintelui Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, de dezinformare a cetățenilor, care prin intermediul unei  ”scrisori politice,, a pus în discuție problema agentului termic, neînțelegând că problemele cetățenilor se rezolvă prin dialog și nu prin scrisori.
Tot în cursul zilei de ieri, președintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman a demarat discuții la nivel guvernamental pentru construirea unei săli polivalente în municipiul Deva. După decizia de reîntoarcere acasă a lotului olimpic de gimnastică, construcția unei săli polivalente a devenit o prioritate pentru președintele interimar al PNL Hunedoara și pentru primarul Devei, Mircia Muntean.

Oana Frânc, purtător de cuvânt al PNL Hunedoara

Tags: ,

About Administrator