Mircia Muntean (PSRO) s-a dat cu liberalii la Ţebea

Articolul a fost vizualizat de 862 ori

IMPREVIZIBIL ŞI DE NESTĂPÂNIT

Primarul Devei a defilat cu liderii PNL la momentul solemn de depunere a coroanelor de flori la mormântul Crăişorului şi a urcat pe scenă alături de liderii liberali la momentul electoral de la cortul liberalilor

mircia pnl
Mircia Muntean anunţase în urmă cu câteva săptămâni că va susţine candidaţii PNL (pe Lucian Heiuş şi Carmen Hărău, a spus el) la alegerile parlamentare, chiar dacă partidul său, PSRO, are o înţelegere cu PSD la Primăria Deva.
Duminică, la sărbătoarea de la Ţebea, primarul Devei a mers cu aroganţa şi mai departe şi a trecut în grupul celor de la PNL chiar şi la depunerea de coroane, lăsându-şi colegii de la PSRO pe cont propriu. În ciuda gesturilor (şi a zvonurilor), Mircia Muntean nu a fost exclus din partidul condus de Mircea Geoană. În schimb, liberalii l-au primit ca pe biblicul fiu risipitor, doar că în locul viţelului cel gras au dat un ospăţ „la liber” cu tocăniţă de cartofi şi carne, făcută de bucătarii primarului Gheorghe Falcă de la Arad.
Şi fiindcă veni vorba de ospăţ, pesediştii, la cortul lor geamăn cu cel al Consiliului Judeţean Hunedoara, au împărţit 485 de tichete de masă cu meniu fix: doi mici, o pereche de virşli şi o bere.

About Marcel Bot