Cinematograful Patria va fi dotat cu aparatură 3D

Articolul a fost vizualizat de 1,043 ori

Conducerea Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor RomâniaFilm oferă veşti bune iubitorilor de film din Deva: cinematograful Patria va avea dotări noi. În schimb, alte cinematografe din ţară vor fi închise.

p6 cinema
Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor RomâniaFilm (RADEF) a decis ca, începând din această săptămână, să închidă cinci cinematografe din ţară. Este vorba de sălile Modern, din Craiova, Republica, din Iaşi, Dacia, din Baia Mare, Sebastian Papaiani, din Piteşti, şi Central, din Brăila, iar închiderea va fi temporară, în lunile de iarnă. Cei 15 salariaţi aferenţi vor fi trimişi, prin rotaţie, în şomaj tehnic. Soarta cinematografului Patria, din Deva va fi cu totul alta, susţin reprezentanţii RADEF.
„Până la sfârşitul anului se va redeschide cinematograful din Deva, cu aparatură digitală, pe care am căpătat-o în urma unor negocieri cu Media Pro”, a informat  directorul general Adrian Mironescu. Până la sfârşitul anului, cinematograful Patria va avea şi o centrală proprie pe gaz, susţin reprezentanţii cinematografului. În judeţul Hunedoara, doar în Deva şi Vulcan funcţionează cine­matografe 3D.

Tags: , , ,

About Daniel Guta