Comunicat de presă

Articolul a fost vizualizat de 1,246 ori

PCR-ul demola biserici, Laurenţiu Nistor un ateu în căutarea divinităţii!
Într-o ţară democratică a avea venituri legale, pentru care plăteşti impozite şi taxe, înseamnă că sunt şi morale. Într-o ţară pe care tovarăşul Laurenţiu Nistor o vrea comunistă, într-un judeţ ca Hunedoara pe care îl vrea sărac şi corupt ca Teleormanul, a avea venituri legale înseamnă un delict. E greu de înţeles pentru mine, cu toată îngăduinţa postului Crăciunului, cum un om ca tovarăşul Nistor a ajuns în fruntea unui judeţ şi cum un asemenea mediocru reuşeşte să facă judeţul Hunedoara de ruşine de fiecare dată când deschide gura! Meseriile de tractorist şi drujbist sunt meserii frumoase, însă Nistor a ajuns să le murdărească prin comportamentul său grobian. Ultimele înregistrări apărute în presa locală arată foarte clar că tovaraşul Nistor nu se poate debarasa de metehnele staliniste pe care le-a învăţat foarte bine, de la comuniştii care duşmăneau preoţii şi îi băgau în puşcării!
Înţeleg frustrările unui om ajuns la vârsta pensionării, om care şi-a finalizat studiile la bătrâneţe! Înainte comuniştii îşi şcoleau activiştii la „Ştefan Gheorghiu”, acum îi şcoleşte la facultăţi de pension. Tovarăşe Nistor înţeleg că din cauza lipsei de studii nu ai ajuns niciodată într-un consiliu de administraţie să înţelegi ce înseamnă să faci o privatizare de 650 de milioane de euro, cum am făcut eu cu Ford. Cu toată prietenia îţi spun că pentru a ocupa un asemenea post, în primul rând trebuie să stăpâneşti limba română, pe care dumneata o ucizi de fiecare dată când vorbeşti. Şi îţi mai trebuie cunoştiinţe de limbi străine, evident nu de rusă. Dar şi o experienţă economică, pentru că aici vorbim de privatizare şi nu de colectivizare. Şi nici de colhoz!
Stimate şi mult iubit tovarăş, nu înţeleg cum un om la vârsta dumneavoastră înaintată poate să mintă cu neruşinare! Aţi minţit când aţi spus vârstinicilor că mergeţi în Parlament să le majoraţi pensiile! Aţi majorat împreună cu prietena dumneavoastră, doamna deputat Intotero, doar pensiile nesimţite ale parlamentarilor! Adică a dumneavoastră şi a lui Intotero. Aţi promis locuri de muncă şi aţi minţit! Nu aţi făcut locuri de muncă pentru hunedoreni! Aţi făcut totuşi două excepţii. Locuri de muncă pentru fiica şi ginerele dumneavoastră, pe care i-aţi angajat la cabinetul parlamentar. Iar prietenul Resmeriţă a învăţat de la „tătucul” Nistor şi şi-a angajat fratele la cabinet! Aşa înţelegeţi voi coumuniştii să creaţi locuri de muncă. Pentru voi şi familiile voastre! Deşi pozaţi ca fiind un om sărac şi cinstit ca Ion Iliescu, o simplă lecturare a declaraţiei de avere îmi dă dreptul să spun din nou că minţiţi. Am mari îndoieli că aţi dobândit-o din salariul de primar! Mai cred tovaraşe tractorist că era un moment bun să clarificaţi în faţa hunedorenilor acuzaţia că aţi ciripit la Securitate. Deşi mă îndoiesc că aţi fost în stare, având în vedere că duceţi o luptă colosală cu limba maternă. M-aş fi bucurat tovarăşe Nistor să daţi şi un mesaj tinerilor din partidul dumneavoastră să creadă în România! Cum să creadă când dumneavoastră, la vârsta venerabilă a pensionării, vreţi să mergeţi din nou în parlament să vă mai votaţi o pensie specială pentru bătrâneţe? De când aţi ajuns în consiliul judeţean nu aţi fost în stare să faceţi măcar un singur lucru bun pentru hunedoreni. Aţi dat spectacole prin spitale ca să schimbaţi directorii liberali cu cei pesedişti.Şi aţi aruncat cu ură pe liberali toate relele din lumea asta. Chiar şi pentru vremea de afară. Tovaraşe nu ai fost nici măcar în stare să întreţineţi şi să vopsiţi ce a făcut Adrian David! Mult stimate şi iubit tovaraş cred că trebuie să le spui oamenilor din Hunedoara de ce vor plătii dublu pentru deşeuri, din cauza incompetenţei tale şi a oamenilor din jurul tău! Ca un bărbat ce eşti tovaraşe, încerci acum disperat să arunci vina pe primari, cărora le cerşeşti bunăvoinţa la vot.
Ştiu că disperarea te cuprinde tovarăşe! Sper ca atunci când te-ai pictat în biserică pe pereţi te-ai gândit la ajutorul divin. Înregistrările făcute publice de presa din Deva îmi confirmă că lucrurile s-au schimbat şi pentru tine. Dacă un comunist ateu, adept al unui regim comunist care dărâma biserici, crede azi în ajutorul lui Dumnezeu, înseamnă că începi să înveţi căinţa! E un lucru bun! Cât despre moralitate, mult stimate şi iubit tovarăş, ca om care respectă pe cei cu părul alb în cap, îmi permit să îţi dau un sfat amical ”Nu vorbi de funie în casa spânzuratului!”. Prietenii ştiu de ce!

Florin Roman, preşedinte PNL Hunedoara

About Administrator