Carmen Hărău: “Vă iubesc şi vă reamintesc că unitatea este, în continuare, foarte importantă! Hunedoara, înainte!”

Articolul a fost vizualizat de 1,206 ori

p3 Mesaj Carmen Harau (1)

La alegerile parlamentare din 11 decembrie, Eleonora-Carmen Hărău a fost aleasă senator în Parlamentul Ro­mâniei. Într-o postare pe Fa­cebook, domnia sa a transmis un mesaj post scrutin:
“Mulţumesc, oameni buni, tuturor celor care aţi mers la vot! Vă sunt recunoscătoare, mai ales, acelora care aţi desluşit în ceaţa deasă de calomnie şi dezin­formare a ultimilor ani că PNL este un partid care merită votat! În viitorul apropiat, avem da­toria să risipim ceaţa!
Faptul că noi, liberalii hun­e­doreni, vom merge la Bucureşti cu mai puţini parlamentari decât ne-am dorit pare să fie rezul­tatul unei victorii fără glorie, din cauza scorului electoral mic. În cei patru ani de politică am învăţat, însă, că victoriile fără glorie pot deveni suport pentru mari succese viitoare, atunci când nu te frângi… căci ceea ce nu te omoară te face mai puternic. Iar noi suntem, după cum vedeţi, în picioare!
De această dată, victoria noastră de căpătâi a fost munca serioasă în echipă şi prieteniile care s-au legat, într-o perioadă în care riscam să ne dezin­tegrăm ca organizaţie. Vom compensa nu­mărul mai mic de parlamentari cu mai multă muncă… deoarece, pe termen mediu şi lung, munca şi rezistenţa fac diferenţa.
Vă mulţumesc, cu respect, dragi colegi liberali, pentru efor­tul depus în campanie! Vă iubesc şi vă reamintesc că unitatea este, în continuare, foarte importantă! Hunedoara, înainte!”

About Administrator