Mircea Bobora, Sorin Vasilescu şi Daniel Andronache conduc administraţia judeţeană

Articolul a fost vizualizat de 1,168 ori

Laurenţiu Nistor a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara pentru a prelua mandatul de deputat. În locul său a fost ales Mircea Bobora, iar postul de vicepreşedinte vacantat a fost preluat de Daniel Andronache
p4 - Main Mircea Bobora
Schimbările s-au făcut în două şedinţe consecutive, ţinute luni 19 decembrie 2016. Consilierii PNL au contestat procedura, însă au participat la dezbateri şi au propus candidaţi. Cum era de aşteptat, propunerile PSD au avut câştig de cauză şi Mircea Bobora a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean cu 19 voturi. Actualul preşedinte este pensionar, după ce a condus aproape două decenii fabrica de ciment de la Chişcădaga. Mircea Bobora spune că nu este nou în partid, a intrat la PSD în 1992,p4 - MAIN Daniel Andronache când partidul se numea PDSR, dar a fost nevoit să stea departe de politică fiindcă aşa cerea fişa postului de director. „Cred că atuul meu principal este încrederea pe care am inspirat-o oamenilor şi vreau să menţionez că încrederea pe care am inspirat-o oamenilor înseamnă o enormă responsabilitate pentru că nimic nu este mai grav decât să nu răspunzi încrederii, cu eforturi care să justifice această încredere”, a declarat noul preşedinte la preluarea funcţiei.
Postul de vicepreşedinte eliberat de Bobora a fost ocupat, prin vot, de Daniel Andronache. „Sper că împreună cu domnul preşedinte şi domnul vicepreşedinte Vasilescu să fim o echipă care să adune toţi consilierii judeţeni în proiectele pe care ni le propunem pentru judeţul Hunedoara. Nu poate să fie o misiune uşoară, dar ştim pe ce drum am pornit şi eu cred că avem capacitatea să îl ducem la bun sfârşit”, a declarat Andronache după şedinţă.

About Marcel Bot