COMUNICAT DE PRESĂ

Articolul a fost vizualizat de 601 ori

PNL Hunedoara se reclădește cu oameni de valoare, nu cu oportuniști politic.
Partidul Național Liberal Hunedoara nu este afectat de plecarea unui grup de oportuniști politici, interesat doar de conservarea unor funcții politice, nu de reconstrucția și viitorul partidului. Dimpotrivă. Acesta este momentul în care sunt convins că oameni valoroși, oameni care pun preț pe principiile și ideile liberale vor veni alături de noi pentru a pune umărul onest la reclădirea principalului partid de opoziție.
În perioada următoare se vor devoala planurile acestui grup și vom avea astfel și explicațiile pentru rezultatele sub așteptări obținute de PNL Hunedoara la alegerile parlamentare.
Pentru reconstrucția PNL Hunedoara avem nevoie de oameni dedicați valorilor liberale, de oameni preocupați  să muncească pentru partid, nu doar să ocupe funcții de conducere sau să obțină privilegii de pe urma partidului.
PNL nu este o sinecură politică pentru nimeni, PNL este partidul în care toți trebuie să muncim împreună pentru a construi principala forță de opoziție. Dușmanul nostru nu este în PNL, trebuie să încetăm să ne mai războim între noi, iar cei care nu înțeleg aceste lucruri sunt liberi să părăsească partidul. Cei care rămân în partid în vremuri grele, când nu mai sunt nici funcții, nici privilegii de împărțit, sunt adevărații liberali. Pe ei contăm pentru viitorul partidului!
PNL Hunedoara se va concentra în perioada următoare pe reconstrucția organizației, pe organizarea alegerilor interne și pe promovarea unor oameni valoroși, pregătiți să muncească și să contribuie la construcția liberală.

Florin Roman, preşedinte PNL Hunedoara

About Administrator