Laurenţiu Nistor despre colegul său Mihai Chirica de la Iaşi: „Îl executam imediat”

Articolul a fost vizualizat de 669 ori

Preşedintele PSD Hunedoara şi-a exprimat susţinerea necondiţionată faţă de şeful său de partid, preşedintele Liviu Dragnea, căruia îi reproşează că a fost prea moale faţă de vocile care au criticat public ordonanţele Guvernului Grindeanu. Laurenţiu Nistor este ceva mai îngăduitor cu primarul (PSD) comunei Hărău, care a cerut premierului să lase puşcăriaşii la pârnaie, că acolo le e locul. În privinţa primarului Albu, Nistor zice că-l iartă fiindcă l-a luat gura pe dinainte, dar e băiat bun, de partid.

psd hd dragnea
Pesediştii au primit „ordin pe uni­tate”, la jumătatea lunii februarie, să apară în conferinţe de presă cu rea­lizările Guvernului Grindeanu ce sunt eclipsate total de ordonanţele care au scos sute de mii de români în stradă. La Hunedoara, a ieşit public să-şi lau­de guvernul preşedintele PSD Lau­renţiu Nistor.
Chirica de netolerat…
„Poziţia PSD Hunedoara este de susţinere necondiţionată a Guvernului Grindeanu şi a preşedintelui Liviu Dragnea pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce am promis în campania electorală. Faţă de domnul Chirică (primarul PSD de Iaşi), eu, dacă eram preşedintele Dragnea, nu suportam atâtea săptămâni; îl executam imediat. Îl excludeam din partid. Fiecare mem­bru PSD are dreptul să spună orice, dar în cadru organizat. Ca vicepreşedinte naţional nu-ţi poţi permite să spui că nu eşti de acord cu Guvernul şi cu leadership-ul, nu-ţi permite statutul partidului”, a declarat Laurenţiu Nistor.
… Albu e băiat de gaşcă
Şi printre liderii social-democraţi din judeţul Hunedoara au existat voci care contestă modificarea prin or­donanţă de urgenţă a Codului penal şi a Codului de procedură penală. Lucian Albu Weber, primarul comunei Hărău, şi-a exprimat public dezacordul cu deciziile Guvernului Grindeanu printr-o postare pe Facebook. „Lăsaţi dracului HOŢII şi PENALII unde le este locul… la PUŞCĂRIE”, a scris primarul PSD, adăugând că: „De fiecare data când am considerat că un lucru nu este bun mi-am spus părerea… asta fac şi acum”. În urma declaraţiilor, Albu a fost băgat în şedinţă de şefii săi de partid, însă Nistor spune că l-a iertat fiindcă „l-a luat gura pe dinainte”, dar s-a căit de faţă cu colegii de partid.

About Marcel Bot