Firmele care lucrează la autostradă, obligate să repare drumurile judeţene

Articolul a fost vizualizat de 729 ori

Daniel Andronache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a băgat în şedinţă firmele care execută lucrări la autostradă şi circulă cu maşini supraîncărcate pe drumurile judeţene. Andronache îi obligă pe drumari să repare, în cel mult zece zile, stricăciunile produse.

Drumuri CJ
Vicepreşedintele Consiliului Jude­ţean Hunedoara responsabil cu ad­ministrarea drumurilor judeţene şi-a luat măsuri de precauţie pentru a evita experienţa neplăcută a anilor anteriori, când drumarii au încercat să se sustragă obligaţiei de a repara dru­murile judeţene pe care le sparg cu basculantele lor de mare tonaj.

Cine strică, repară!
Firmele care execută lucrări la autostrada Deva – Lugoj şi la DN 76 Deva – Brad s-au obligat să repare tronsoanele de drum judeţean pe care le utilizează pentru transportul ma­terialelor. „În urma unei întâlniri desfăşurate în data de 20 februarie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, la care au fost invitaţi drumarii care lucrează în zonele menţionate anterior, s-a discutat despre situaţia în care au ajuns unele drumuri judeţene situate în imediata apropiere a şantierelor. Întâlnirea a fost condusă de vicepreşedintele CJ Hu­nedoara Daniel Andronache. Pentru asigurarea desfăşurării fluente şi în condiţii de siguranţă a circulaţiei ru­tiere s-au convenit următoarele: Aso­cierea SC Tehnostrade SRL – SC Spedition UMB SRL Bacău va executa repararea tuturor degradărilor struc­turii rutiere apărute pe DJ 706A, pe tronsonul cuprins între localitatea Ilia şi intersecţia cu barajul Mintia. Termen de remediere – 10 zile de la data se­sizării defecţiunii din teren. SC Selina SRL Oradea va executa plombarea tuturor gropilor apărute în carosabil pe DJ 706A, pe tronsonul cuprins între baraj Mintia – localitatea Bejan. Ter­men de remediere – 10 zile de la data sesizării defecţiunii din teren. SC Comsa SA Bucureşti va reface in­tersecţia DN 68A cu DJ 707A”, se arată într-un comunicat de presă al Con­siliului Judeţean Hunedoara.

Tags: ,

About Marcel Bot