Carrefour, pregătit să deschidă hypermarketul la Deva

Articolul a fost vizualizat de 2,977 ori

Surse apropiate companiei au declarat că retailerul Carrefour este pregătit să deschidă hypermarketul de la Deva până la finele lunii februarie. “Am fost anunţaţi că data planificată pentru inaugurare va fi 25 februarie, cu amendamentul că s-ar mai putea întârzia câteva zile din cauza unor lucrări care mai trebuie făcute la clădire”, a precizat sursa citată.

În momentul de faţă, amenajarea şi aprovizionarea magazinului cu marfă este aproape finalizată. Salariaţii de la Carrefour Express Deva sunt trimişi pe rând la noul magazin pentru a se familiariza cu rigorile unui magazin de o asemenea talie. Carrefour Hypermarket se întinde pe o suprafaţă de circa 9.000 de metri pătraţi, el fiind gândit să facă parte dintr-un parc de retail alături de Bricostore, Media Galaxy, Steier şi Proges. În locaţie era prevăzută şi contruirea unui complex Cinema City, precum şi Promenada, un mall încorporat ce ar putea oferi posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber.

Potrivit lui Viorel Tropotei, reprezentantul dezvoltatorului imobiliar BELROM, care a realizat proiectul, nu sunt încă informaţii că aceste companii vor sosi curând la Deva, dar prezenţa Carrefour ca “ancoră” face atractivă această perspectivă. Conform proiectului iniţial, Hypermarketul Carrefour trebuia inaugurat în data de 1 aprilie 2009.

Tags:

About Adrian Sălăgean