Ordinul Cavalerilor din Hunedoara face recrutări

Articolul a fost vizualizat de 887 ori

invitatie

Hunedorenii care vor să devină cavaleri ai Castelului Corvinilor sunt invitaţi să intre în Ordinul Cavalerilor de Hunedoara.

Ordinul Cavalerilor de Hunedoara face recrutări. Potrivit anunţului asociaţiei, sunt căutate persoanele pasionate de istorie, sociabile, cu spirit de echipă, responsabile şi dornice să înveţe lucruri noi. Viitorii membri vor avea ocazia să devină războinici, arcaşi, meşteşugari sau domniţe, vor dobândi experienţă în tir cu arcul tradiţional, tehnici de luptă, mânuirea armelor, dansuri medievale, armurărie, recrearea veşmintelor medievale şi vor avea posibilitatea de a participa la marile festivaluri medievale. „Recrutarea va avea loc în data de 29 aprilie 2017, intervalul orar 17:00-19:00, la Hotelul Rusca din Hunedoara şi se adresează tuturor persoanelor interesate care au împlinit 16 ani, indiferent de localitatea de domiciliu a acestora”, a informat Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara.
Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara a fost înfiinţată în 2006, pentru a reconstitui şi a promova modul de viaţă al cavalerilor din vremea lui Ioan de Hunedoara şi al fiului său, regele Matia Corvin, iar în cea mai mare parte îşi desfăşoară activitatea la Castelul Corvinilor.

About Daniel Guta