Pistă de biciclete până la Castelul Corvinilor

Articolul a fost vizualizat de 672 ori

pista de biciclete

 

O pistă de biciclete va fi amenajată de la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Deva, până la Castelul Corvinilor, potrivit conducerii Primăriei Hunedoara.
Au început lucrările de amenajare a pistei de biciclete care va traversa Hunedoara de la un capăt la celălalt, având destinaţia Castelul Corvinilor. Pista de biciclete, în lungime de peste trei kilometri, va fi realizată pe fon­duri proprii şi cu muncitorii ate­lierului primăriei, susţine primarul Dan Bobouţanu.
„Ca şi traseu, pista va fi amenajată începând de la in­trarea în Hu­ne­doara, pe Bulevardul Traian, apoi pe Bulevardul Repu­bli­cii, până la sensul giratoriu cu Bule­vardul Libertăţii, va continua pe stra­da cu sens unic, prin faţa Primăriei Hunedoara, va traversa apoi Parcul Libertăţii din Centrul Vechi şi în continuare va fi amenajată până la Castelul Corvinilor, pe strada cubică a Castelului”, a declarat pri­marul Hu­nedoarei. Lucrările au de­marat zilele trecute, iar pista va fi inau­gurată în vara acestui an, a estimat Dan Bo­bou­ţanu.
Până în prezent a fost vopsită o parte a pistei, iar materialele au costat 13.000 de lei.

About Daniel Guta