Info pescar 3 noiembrie 2011

Articolul a fost vizualizat de 636 ori

Tandemul lui Adi Sebeşten

Şi de această dată, tandemul de staţionar al lui Adi Sebeşten, desfăşurat pe balta Ben, week-end-ul trecut, a fost un succes total. Pescuit frumos, cu mult peşte şi voie bună.
Câştigătorii acestei ediţii sunt:
1. Tudor Bodocan şi Ghiţă Sofonea
2. Alin Bărăştean şi Andrei Bucur
3. Florin Cojocaru şi Cozmin Darie.
Concursul s-a desfăşurat pe o vreme rece (dimineaţa, temperatura era de – 6 grade Celsius), peştele a fost foarte mofturos şi s-a lăsat destul de greu convins să tragă la cârlig, însă, cu toate acestea, cea mai mare captură a concursului a fost un crap de 11,620 kg prins de echipa care s-a clasat pe locul doi. La mai mare!

Meci Alba – Hunedoara

Pe 13 noiembrie, pe balta Ben, va avea loc un amical clasic deja între pescari din judeţele Alba şi Hunedoara. Concursul este organizat şi de această dată de Radu Prisecariu, iar regula de aur spune că în standuri, concurenţii vor sta intercalaţi. Mai multe informaţii despre acest concurs puteţi afla de pe www.pescuitstationar.ro

Biban record

Un pescar din Glasgow a prins cel mai mare biban de anul acesta din apele britanice, un exemplar de peste 2 kg. Scoţianul a ieşit la o partidă de pescuit pe lacul Loch Lomond (cel mai mare lac din Marea Britanie, cu o suprafaţă de 696 km pătraţi), loc unde a reuşit captura. După un drill de 10 minute, pescarul a scos la suprafaţă un biban de 2,18 kg. Cu ajutorul unei lansete vechi de peste 20 de ani, fir de 4 lb şi cu o momeală constând din viermi, scoţianul a reuşit să producă un adevărat record al anului pe teritoriul britanic.

Tags:

About Bogdan Leu