Info pescar 5 aprilie 2012

Articolul a fost vizualizat de 1,185 ori

Etapă pe Cinciş

Cea de-a doua etapă din cadrul Turneului APS de pescuit staţionar, organizat de către APS Hunedoara, va avea loc duminică 08.04.2012 pe lacul Cinciş, în zona Casa Albă. În funcţie de nivelul apei se va putea pescui fie la rubeziană, fie la vargă sau la sheffield, peştele ţintă fiind obletele şi babuşca. Se anunţă un pescuit interesant şi o luptă acerbă pentru puncte. Vă reamintesc că în prima etapă desfăşurată pe balta Ben, câştigătorii unui punct valoros au fost Titi David, Neluţu Lupei, Tudor Bodocan şi Radu Prisăcariu.

Concurs inedit la feeder

Avem un producător local de nadă, numele e secret, dar veţi afla în curând mai multe. Producătorul organizează şi un concurs de pescuit la feeder cu două lansete la Aurel Vlaicu, pe 29 aprilie, scopul principal fiind popularizarea nadelor şi a momelilor de pescuit. Taxa de participare este de 130 de lei şi se va pescui într-o singură manşă de opt ore. Numărul locurilor este limitat, aşa că grăbiţi-vă să vă înscrieţi pe forumul pescuitstationar.ro. Tot acolo găsiţi şi detalii legate de organizare.

Pescuit în prohibiţie

Potrivit ordinului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Durabile privind prohibiţia pe anul în curs, vom avea prohibiţie timp de 60 de zile, în intervalul 15 aprilie – 13 iunie. În acest interval, principalele asociaţii de pescari din judeţ – APS Hunedoara şi APS Deva vin în întâmpinarea membrilor pescari cu două oferte. Mai întâi, membrii APS Deva vor putea pescui în perioada de prohibiţie pe balta Populata de lângă Deva contra abonamentului anual de 50 de lei şi viza la zi a permisului de pescuit. La Hunedoara, membrii APS vor putea pescui pe balta Ben, proaspăt repopulată cu caras, contra unei taxe de 10 lei.

Tags: ,

About Bogdan Leu