Mozaic: Ponturi pentru pariori [2]

Articolul a fost vizualizat de 685 ori

Pronosticurile de săptămâna trecută s-au dovedit a fi neinspirate. Rapid nu a reuşit să câştige la Mediaş, chiar dacă a avut un avantaj de două goluri, iar Twente nu a reuşit decât o remiză 1-1 la Waalwijk. Pentru a intra din nou pe un trend ascendent, probabil ar trebui să pariez mai prudent săptămâna aceasta. Din fericire, prudenţa nu mă caracterizează. Un pronostic cotat cu 1,30 care are şanse mari de reuşită este relativ uşor de găsit. Eu încerc să găsesc pronosticuri supraevaluate, care au o cotă mare şi vă aduc un profit consistent. 

Prima ligă din Slovenia ne propune un meci foarte interesant. Liderul Maribor se deplasează la ocupanta locului şapte, Celje. Oaspeţii domină incontestabil campionatul sloven şi au cu 22 de puncte mai mult decât principala lor urmăritoare, Olimpija. Sezonul acesta, Maribor a demonstrat că are la discreţie orice meci din campionat. A înscris 85 de goluri şi a obţinut 81 de puncte în 34 de partide. Celje a obţinut doar 37 de puncte în tot atâtea meciuri şi este o echipa mediocră. În ultimele trei confruntări directe a câştigat Maribor. Sper că liderul va trata cu seriozitate acest meci şi pariez pe un 2 solist. Mizez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor, la o cotă de 1,60, eventualul profit fiind de 4,2 unităţi.

Sâmbătă la 21:45 se dispută meciul aşteptat de toată suflarea fotbalistică, finala Champions League. Actorii principali, Bayern Munchen şi Chelsea Londra. Va fi un meci foarte disputat în care se poate întâmpla orice. Nemţii sunt mai tehnici şi mai rapizi, Ribery şi Robben pot face oricând diferenţa. Englezii sunt mai puternici şi au un as mare în mânecă, Drogba. Ivorianul este unul dintre cai mai buni atacanţi din fotbalul mondial şi nu are nevoie de multe ocazii ca să înscrie. Cred că experienţa şi valoarea incontestabilă îl vor ajuta să facă un meci bun şi sâmbătă. Deşi ambele echipe vor începe prudent, sper că se va înscrie repede şi meciul se va deschide. Pariez trei unităţi pe un gol marcat de Drogba şi o unitate pe o dublă a atacantului londonezilor. Primul pronostic are o cotă de 3, eventualul profit fiind de 6 unităţi. Dubla este cotată cu 14 şi ne poate aduce un profit de 13 unităţi. Probabil pare un pronostic fantezist, dar are sanşe bune de reuşită.

Nu putea lipsi din peisaj Liga l, un furnizor important de cote bune, dar şi de surprize pe măsură. Petrolul Ploieşti se deplasează la Târgu Jiu pentru a întâlni echipa locală, Pandurii. Acest meci nu mai are miză pentru nicio echipă. Petrolul şi-a asigurat un loc în prima ligă şi în sezonul următor, iar Pandurii nu mai pot prinde un loc de cupă europeană.

Ploieştenii au un final de campionat excelent, cu patru victorii în ultimele cinci partide. Gigi Mulţescu le-a dat aripi oaspeţiilor care au jucat din ce în ce mai bine şi rezultatele nu au întârziat să apară. Pariez 7 unităţi pe un egal sau o victorie a Petrolului. În eventualitatea unui câştig, cota de 1,94 ne va aduce un profit de 6,58 unităţi. Să fie cu noroc!

Tags: ,

About Cristi Iuhasz