Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 922 ori

Săptămâna trecută a fost una foarte încărcată din punct de vedere fotbalistic. A fost săptămâna în care s-au decis campionele în mai multe campionate şi s-a disputat finala Champions League. Liga 1 a fost câştigată de CFR Cluj. Mulţi spun că este o campioană mincinoasă, dar acum orice comentariu este de prisos. Sâmbătă am avut parte de un meci foarte tensionat între Bayern şi Chelsea, meci de pe urma căruia am obţinut un profit de 5 unităţi. Drogba a confirmat că este unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa şi a înscris, chiar dacă nu a avut multe oportunităţi. Pronosticul din meciul Petrolului de la Târgu Jiu s-a dovedit a fi unul neinspirat, trupa antrenată de Gigi Mulţescu pierzând la limită cu 1-0. Maribor şi-a respectat blazonul şi a reuşit să învingă în deplasarea de la Cejle. Continuăm cursa de recuperare a unităţilor pierdute în săptămânile anterioare.

Săptămâna aceasta ne orientăm spre campionatul Finlandei. Acesta este în plină desfăşurare şi echipele nu sunt cu gândul la vacanţă.

Prima ligă este condusă de HJK Helsinki, care a reuşit să obţină 21 de puncte în nouă partide şi are un golaveraj de +12. Pe locul doi se claseză Inter Turku, cu 18 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. Astăzi, liderul se deplasează la ocupanta locului opt, VPS Vaasa. Gazdele au trei înfrângeri, un egal şi o victorie în ultimele partide. Oaspeţii traversează o formă mult mai bună şi au cinci victorii în ultimele cinci etape. Şi la capitolul întâlniri directe echipa din Helsinki este net superioară, a câştigat ultimele 11 confruntări. Pariez 6 unităţi pe o victorie a lor. La o cotă de 1,65, eventualul profit este de 3,9 unităţi.

Tot din prima ligă finlandeză vine şi al doilea meci. Echipa de pe ultimul loc, Jaro, se deplasează la Jyvaskyla. Gazdele se află într-o formă acceptabilă şi au trei victorii în ultimele cinci partide. Oaspeţii au obţinut doar un punct în ultimele cinci meciuri şi par victimă sigură în confruntarea de astăzi. Cu o medie de un gol marcat la două meciuri, nu cred că pot emite pretenţii în acest meci. Jyvaskyla are o forţă ofensivă mult mai mare, marcând 16 goluri în opt meciuri.

Cred că şi astăzi vor marca şi îşi vor trece în cont cele trei puncte puse în joc. Miza corectă pentru acest pronostic este de 6 unităţi, miză care ne-ar aduce un profit de 3,3 unităţi. Cota de 1.55 este foarte bună. Prima ligă din Belarus ne propune un meci interesant. Bate Borisov primeşte vizita celor de la Minsk. Gazdele se află pe primul loc şi au un avans de patru puncte faţă de principala urmăritoare, Gomel. Oaspeţii ocupă a cincea poziţie în clasament şi se află la 11 puncte în spatele adversarei de astăzi. Liderul se află într-o formă foarte bună şi are şase victorii în ultimele şase partide disputate în campionat. Singura bilă neagră a celor de la Bate Borisov este reprezentată de deznodământul ultimelor confruntări directe cu adversara de astăzi, având trei înfrângeri, un egal şi două victorii în ultimele şase dispute cu Minsk. Pariez 3 unităţi pe o victorie a celor din Borisov. Cota de 1.40 ne poate aduce un profit de 1,2 unităţi.

Baftă!

Tags: ,

About Cristi Iuhasz