Bende Barna Gavril: “Hunedoara renaşte!”

Articolul a fost vizualizat de 1,828 ori

“Hunedoara începe să renască de astăzi!”. Acesta a fost mesajul candidatului independent la funcţia de primar al municipiului Hunedoara, Bende Barna Gavril. Candidatul independent şi susţinătorii lui, candidaţii USL la funcţiile de consilieri locali, judeţeni şi preşedintele consiliului judeţean, Mircea Ioan Moloţ, au ieşit în faţa electoratului pentru a le spune ce proiecte au pentru următorii patru ani. 

“Vom face împreună o Hunedoară aşa cum ne-o dorim! Un oraş mai frumos, cu străzi asfaltate şi iluminate nu numai în perioada alegerilor, o Hunedoară mai bună, cu locuri de muncă pentru toţi cei care vor să muncească! O Hunedoară mai sănătoasă, cu copii şi pensionari mai sănătoşi şi cu o viaţă mai bună tot timpul, nu numai când primesc cadouri electorale o dată la patru ani! Vom face împreună o Hunedoară care va avea uşa Primăriei deschisă pentru cetăţenii ei şi care va avea Primarul în mijlocul oamenilor pentru a le asculta păsurile şi pentru a-i ajuta să-şi rezolve problemele”.

Înainte de a urca pe scenă, politicienii USL, împreună cu miniştrii Cabinetului Ponta, parlamentari hunedoreni şi candidatul independent Bende Barna Gavril au jucat o horă românească pe muzica lui Gabriel Dorobanţu. Alături de ei, în stradă, au fost prezenţi peste 4.000 de alegători din municipiul Hunedoara, care au vrut să fie alături de prietenul lor

Bende Barna Gavril: “V-am chemat aici, dragii mei, ca să vă anunţ, ca între prieteni, că DE ASTĂZI, HUNEDOARA ÎNCEPE SĂ RENASCĂ! Da! După zeci de ani de nepăsare, HUNEDOARA VA RENAŞTE! Puţini au crezut că vom reuşi să terminăm Spitalul Municipal! Şi mai puţini au crezut că Spitalul va arăta aşa cum arată şi că va servi fără deosebire pe fiecare cetăţean din Hunedoara! La fel, puţini cred acum că Hunedoara mai poate fi salvată, că mai poate să renască! Voi să credeţi, prieteni!

Se poate! Împreună putem! Am reuşit împreună cu o echipă de medici, asistenţi medicali, infirmiere să facem ca Hunedoara să aibă unul dintre cele mai ridicate standarde la serviciile medicale şi de asistenţă medicală din ţară! Doresc să mulţumesc public acestor minunaţi colegi pentru implicarea în finalizarea acestui important proiect pentru municipiul nostru.

Dacă am reuşit asta cu prietenii de la spital, sunt sigur că putem reuşi împreună la Primărie. CU TOŢII!

Fără nici o îndoială, împreună, mii şi mii de hunedoreni cinstiţi, harnici, hotărâţi să aducă oraşul pe drumul cel bun, să salveze ce mai e de salvat, să construiască, să cureţe, să reînvie Hunedoara!” – acesta a fost mesajul candidatului independent Bende Barna Gavril, care şi-a propus să repună Hunedoara pe picioare.

Medicul Bende Barna Gavril a anunţat care sunt proiectele sale ca viitor primar:

  • Va reabilita şi moderniza drumurile, reţelele de apă şi canalizare în întreg oraşul
  • Se va preocupa de amenajarea, extinderea şi dezvoltarea spaţiilor verzi şi a zonelor de agrement
  • Va asigura condiţii pentru ca hunedorenii să aibă locuri de muncă
  • Va institui un dialog coerent şi o bună colaborare cu mediul de afaceri şi organizaţiile neguvernamentale
  • Va creşte gradul de siguranţă a locuitorilor municipiului
  • Va construi Parcul Medieval Castelul CORVINILOR
  • Va reabilita centrul vechi al oraşului
  • Va dezvolta programe sociale de sprijin atât pentru copii cât şi pentru vârstnici

Evenimentul a continuat cu un concert extraordinar susţinut de Hi-Q, DJ Project şi Antonia.

About Redacţia REPLICA