Ce trebuie să ştiţi despre oja permanentă

Articolul a fost vizualizat de 67,229 ori

În acest articol vă vom prezenta descoperirea care a îmbunătăţit mult calitatea manichiurii: oja permanentă. Iată ce trebuie să ştiţi despre aceasta. 

Oja permanentă, înainte şi după aplicare

Ce este oja permanentă? Oja permanentă este un gel care se usucă la lampă şi seamănă foarte mult cu lacul de unghii.

Care este diferenţa dintre oja permanentă şi cea clasică? Oja permanentă are o rezistenţă mult mai mare. Aceasta rezistă între două şi patru săptămâni, în timp ce oja clasică rezistă doar două sau trei zile.

Dăunează unghiilor naturale? Acest tip de ojă protejează unghia naturală şi o ajută să crească. Nu are niciun efect negativ asupra acesteia.

Poate fi folosită oja permanentă la pedichiură? Da, este chiar recomandată. Unghiile de la picioare cresc mai greu decât cele de la mâini şi oja permanentă va rezista cel puţin o lună la pedichiură.

Se pot aplica modele, picturi şi pietricele pe oja permanentă? Da, la fel ca la gelul clasic, se poate face orice tip de model cu ojă permanentă. Nu trebuie să renunţaţi la picturile mult dorite şi la strălucirea pietricelelor.

Care sunt dezavantajele ojei permanente? Cum nu există nimic perfect în această lume, şi oja permanentă are un dezavantaj. Acest gel-lac se aplică doar pe unghii naturale. Prin urmare, nu se pot prelungi unghiile, nu se folosesc tipsuri şi nu se face construcţie cu ojă permanentă. Manichiura impecabilă este un element esenţial pentru a fi în ton cu ultimele tendinţe ale modei. Din cauza lipsei de timp, este foarte greu să ai mereu o astfel de manichiură. Ar fi ideal ca aceasta să reziste măcar o săptămână, dar lacul colorat sare de pe unghii când îţi este lumea mai dragă. Chiar dacă mâinile sunt îngrijite, hidratate şi au un aspect plăcut, o manichiură cu lacul sărit nu este tocmai rezultatul dorit.

Deşi pare un procedeu complicat, aplicarea ojei permanente nu durează mai mult decât aplicarea lacului obişnuit. În plus, aceasta se usucă foarte repede. Noua formulă de gel oferă săptămâni întregi de culoare şi luciu pentru unghiile naturale. Gelul-lac se usucă la lampă, iar procedura durează doar 30 de minute. Testele de laborator au dovedit că oja pemanentă îşi păstrează strălucirea intensă chiar şi după două săptămâni.

Aplicare ei este simplă şi se face în trei paşi. Se aplică baza, culoarea şi apoi luciul. Acest tip de manichiură este ideal pentru femeile ocupate care-şi doresc culoare şi strălucire durabilă. Îndepărtarea ojei se face rapid. Se îmbibă o dischetă cu soluţie specială, se aşează peste oja permanentă şi se înveleşte degetul în folie de aluminiu. După 15 minute se cojeşte oja cu un beţisor. Gelurile-lac sunt una dintre cele mai mari realizări din domeniul manichiurii şi au ocupat o poziţie importantă în această industrie. Niciun salon care se respectă nu va uita să includă în lista sa de servicii acoperirea unghiilor cu ojă permanentă. Hibridul format din ojă şi gel este foarte popular printre specialişti şi clienţi.

Comoditatea şi simplitatea procedurii de aplicare, polimerizarea rapidă , rezistenţa culorii, strălucirea intensă şi de durată, siguranţa unghiilor sunt avantajele acestor produse.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz