EURO 2012 – ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 841 ori

Vineri, la ora 19:00, începe turneul final al Campionatului European de fotbal. În general, rezultatele meciurilor internaţionale sunt mai uşor de anticipat şi acest turneu este oportunitatea de care pariorii aveau nevoie pentru a-şi rotunji veniturile. După cum am spus şi în numerele anterioare, câştigul din pariuri este direct proporţional cu capitalul investit. Când spun capital nu mă refer doar la bani. Pe lângă aceştia, aveţi nevoie de timp, încredere, răbdare şi curaj. Dacă aveţi rezerve financiare destinate pariurilor, vă recomand să le investiţi acum. Viteza de rulare a capitalului este un factor important pentru orice investiţie. O zi de întârziere poate însemna un zero în minus la suma pe care o veţi avea la sfârşitul turneului din Polonia şi Ucraina. Strategia de pariere este cea clasică. Stabiliţi o sumă pe care vă permiteţi să o investiţi la pariuri şi împărţiţi-o în 50 de unităţi egale. În mod normal, recomand pariurile de tip “single” cu doar un eveniment pe bilet. Pe parcursul acestui turneu vom paria şi „combo”, două sau mai multe meciuri combinate.

Sâmbătă se dispută meciurile din Grupa B. Olanda va înfrunta Danermarca într-un meci care se dispută în Ucraina, la Harkov. Acesta pare a fi cel mai facil meci pentru olandezi şi aceştia nu-şi pot permite să rateze victoria. Pariez 10 unităţi pe victoria Olandei. La o cotă de 1.60, eventualul profit va fi de 6 unităţi. Cealaltă favorită a grupei, Germania, are un meci mai dificil în compania Portugaliei. Echipa la care evoluează starul Realului din Madrid, Cristiano Ronaldo, nu traversează o formă foarte bună. A obţinut calificarea cu emoţii, la baraj, în faţa Bosniei şi a pierdut amicalul disputat înaintea acestui turneu, pe teren propriu, împotriva Bosniei.

Ca de obicei, Germania îşi propune câştigarea trofeului şi are valoarea necesară pentru a reuşi acest lucru. Mizez 6 unităţi pe o victorie a nemţilor. Cota pentru acest pronostic este 1.90 şi ne poate aduce un profit de 5.4 unităţi. Duminică, în Grupa C, se dispută alte două întâlniri interesante. Spania, colosul fotbalului european, înfruntă Italia.

“Macaronarii” au puţine şanse în faţa jocului ameţitor de pase practicat de iberici. Jucători ca Andres Iniesta, Cesc Fabregas sau Fernando Torres pot face oricând diferenţa. Pariez 8 unităţi pe victoria Spaniei. Acesta este cotată cu 1.80 şi ne va rotunji conturile cu încă 6.4 unităţi. În celălalt meci al grupei, Croaţia întâlneşte Irlanda. Croaţii au un lot mult mai valoros şi înfrângerea categorică suferită de Irlanda în Olanda acum câteva zile, 6-0, mă face să pariez fără emoţii 8 unităţi pe victoria Croaţiei. Cota este foarte bună, 2.20. Acest pariu ne poate aduce un profit de 9.6 unităţi.

Luni, în Grupa D, se dispută alt meci interesant. Anglia înfruntă Franţa. Momentan, cred că englezii sunt mai puternici decât francezii. Au un atacant de super clasă, Wayne Rooney, care va pune mari probleme oricărei defensive care-l va înfrunta la acest turneu final. Meciul va fi unul echilibrat şi tensionat, dar pariez 3 unităţi pe victoria Anglia. Cota pentru acest pronostic este 2.70 şi ne va aduce un profit de 5.1 unităţi. Am mare încredere în aceste pronosticuri şi sper să fiu inspirat. Vă recomand să pariaţi şi câte un combo zilnic. Un pariu combinat pe victoria Olandei în meciul cu Danemarca şi victoria Germaniei în confruntarea cu Portugalia este cotata cu 3.04 şi ne aduce un profit de 4.04 unităţi la o miză de 2 unităţi.

Să fie cu noroc!

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz