Cifra săptămânii 7 – 13 iunie 2012

Articolul a fost vizualizat de 1,401 ori


25.000 de dolari

Este preţul celei mai scumpe ciocolate din lume. Frrrozen Haute Chocolate este cel mai scump desert pe bază de ciocolată din lume, costă 25.000 de dolari şi are în compoziţie sortimente rare de cacao din Africa şi bucatele de Madeline Au Truffle. Se poate servi doar în restaurantul Serendipity din New York, prezentarea fiind pe măsura renumelui.

Astfel, desertul este adus la masă într-o cupă de cristal Harcourt garnisită cu aur comestibil, o brăţară de diamante albe şi o linguriţă cu briliante – toate rămânând în posesia degustătorului. La Madeline Au Truffle reprezintă expresia luxului absolut în materie de trufe, a fost creată de chef-ul danez Fritz Knipschildt, are 453,6 grame (o livră) şi costă 2.600 dolari.

About Adrian Sălăgean