Comunicat: Clubul Sportiv “Siderurgica” mulţumeşte autorităţilor locale hunedorene

Articolul a fost vizualizat de 1,727 ori

Rezultatele sportivilor legitimaţi la Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara nu au rămas fără ecou nici în lumea sportivă şi, din fericire, nici în domeniul administrativ local.

Secţia de box a clubului se poate mândri cu cei opt sportivi ai săi, conduşi de maestrul Cezar Corduneanu şi care, la ultimele întreceri, au obţinut rezultate deosebite (două clasări pe locul 4) la juniori în Cupa României şi, tot la juniori, în Campionatul Naţional. 

Secţia de popice înregistrează şi ea o revigorare a rezultatelor. Astfel, echipa condusă de sportivul şi antrenorul Manea Mănel a ocupat poziţia a patra în Cupa României, la seniori, a obţinut medalia de bronz în campionat, în întrecerea pe echipe a juniorilor, aceeaşi performanţă fiind obţinută şi de echipa de seniori. Aceste rezultate au fost completate de aurul la individual-cadeţi sub 14 ani obţinut de Alexandru Ciobanu şi de cele trei medalii de bronz cucerite la individual juniori, tandem cadeţi şi tandem juniori,

În semn de apreciere a muncii sportivilor de la CS Siderurgica, Primăria şi Consiliul Local Hunedoara au aprobat să finanţeze cu 18.250 de lei proiectul numit “Competiţii sportive, conform calendarului Federaţiei Române de Popice şi Federaţiei Române de Box”.

Pe această cale, dorim să mulţumim încă o dată Primăriei şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat, exprimându-ne speranţa că, în continuare, rezultatele sportivilor noştri vor contribui la crearea unei imagini bune şi corecte a municipiului Hunedoara, în ţară şi peste hotare. De asemenea, ne exprimăm speranţa ca relaţia de colaborare dintre clubul sportiv şi autorităţile locale să continue, să se materializeze şi în alte proiecte în care să fie angrenaţi şi alţi sponsori.

Clubul Sportiv “Siderurgica” Hunedoara

Tags:

About Redacţia REPLICA